Sunday, March 28, 2010

BIRTHDAY PARTY KAT KELAB GOLF EYNDA

Posted by makcik rehan KJB at 4:34 PM
Isk... tak hengat apa nama penuh kelab golf tu...
Sultan Abdul Aziz Shah ker kalau tak silap
[Makcik memang selalu hilang ingatan, byk mkn semut la nih]

Anak bos PS punya anak punya birthday
So, wajibul la PS pi tunjuk muka
manala tau... berkat tunjuk muka,
tahun depan buleh jadi assistant kpd assistant kpd  assistant kpd assistant manager
[berjaggutla tunggu laki haku naik pangkat.. hirarki sikit punya lebar!]

Baiklah, bila sampai kat pintu gerbang kelab golf tu...
Makcik rasa mcm pernah ku jejak ini tempat...
tapi di mana ya?




















PS dgn kaki seluar bergulung, tgh lapor diri kat security
Makcik toleh kiri nampak ini...





















Loorrr... ini rumah Eynda ni,
terus capai henfon, sms Wyra dan Kak Mah Gali
nak mintak no henfon Eynda [kenapa ekk.. makcik tak penah ada no hp Eynda?]


Eynda lak takde kat umah...
So, takde jodoh la nk comolot dgn ratu mannequine ittew...hehe

Anyway, kita enjoy party kat depan blok Eynda..hehe
layan jela gambar-gambar berikut secara random ya...






































































PS pow belon segumpal tu!
sampai tgh mlm Mencah takmau tido dok sakan main belon kemain banyak
Hat yg pakai T-shirt putih tu is my adik,
sudah nyaris2 tak available sbb dah nk bertunang bulan 6 ni... motif bagitau?






































Meriah kan? bajet besau nehh....


























Anak bujangni pon tak ketinggalan
kena dera pakai topi..hehehe








































Mana budak yg punya birthday nya?
Hehehe... tak berani la nk cover story depa...
kang salah buat statement naya...
Makcik kan golongan marhaen saja....
Kalau kena saman 2 juta mcm Nabil camana?



Photobucket

1 comments:

Sitisifir10 on March 30, 2010 at 1:37 PM said...

bab seluaq bergulung itu PS sama dgn Nejad...

ShareThis