Wednesday, March 24, 2010

KERASTANGAN : SKIRT MENCAH

Posted by makcik rehan KJB at 11:28 PM
Seperti biasa, mulakan dengan tepukan gemuruh
Semalam potong kain, malamni baru dpt jahit
dengan penuh susah payah [sebab Aisyah tersangatlah menyibuk]
sampai kena sound dengan PS
Tak payah buatlah, bising!

Tak semenggah mana... bolehla, buat pakai lenjan hari-hari
tapikan... rasanyakan.... kalau pakai designer cotton yang cun-cun...
mesti skirt yg tak semenggah ni jadi cun sama kan?
[feeling2 kena mau lebey... :P]





















Kain cotton keras-kejung yg org buat pyjama, rm3 semeter.
keras kejung jugalah hasilnya...




















Just nice for her...




























Mujur ada model buat part time tgh malam
walaupon dengan rambut serugum ala-ala Lady Gaga!


.

11 comments:

AISYAH HANI on March 25, 2010 at 9:59 AM said...

mujur la si mencah nak pakai hasil kerastangan mak dia. Kalau anak aku pebenda yang aku buat asyik nak komplen je..

makcikrehan on March 25, 2010 at 10:13 AM said...

Syanie, Mencah excited woo..asyik tanya.. Awak dah siap ker mama?

zealvia on March 25, 2010 at 10:15 AM said...

cantik ler tu..blehler buat pijama plak MR..bleh?

makcikrehan on March 25, 2010 at 10:38 AM said...

pijama? huawawawa.... abihla apek tailor tak leh cari mkn pasni!

kerul said...

Aan... ko bertuah ank ko nk pakai... ingat zaman k-rull kecik2 jenis mcm ank syanie.. ade je nk komen.. tapi actaully kalau ko guna material yg sesuai sgt mantap kerastgn ko iteww.. berdobar eden nk menjahit...

eynda on March 25, 2010 at 11:59 AM said...

Buat kat hannah satu :-D

makcikrehan on March 25, 2010 at 1:30 PM said...

kalau hannah pakai, skirt senget keras kejung pon jadi comey punya kan! hahaha... nnt2 bila dh ada keberanian makcik buat giveaway [kununnnnn]

Elyn on March 25, 2010 at 1:41 PM said...

lepas ni leh aku suh ko jahitkan skirt tuk aku , yg bunga2 bule?? heheh

AISYAH HANI on March 25, 2010 at 2:34 PM said...

an, kalau deme request skirt, aku nak request ko jahitkan seluar panjang cotton untuk anak aku.. Selalu sangat terkoyak celah kangkang..hehehe

makcikrehan on March 25, 2010 at 3:02 PM said...

syani, k**e nyer tajam kot! hahaha

kerul said...

Aan... ko sgt 18SX hahhaha.. syanie.. itu fenomena biasa rasanya.. Aan ko jahit seluar ank syanie nnti makesure celah kangkang dijahit berkali2 utk ketahanan...

ShareThis