Wednesday, March 24, 2010

*PENGSAN*

Posted by makcik rehan KJB at 3:56 PM
Bila ternampak kain-kain cotton yang cantik ni,
betul-betul rasa nak pengsan!
Kalau beli, nak dibuat apa pon tak tau lagi,
mcm biasa... buat tukun dulu kot...
biar dia sama-sama bertukun dgn sewing patterns yang diprint saban hari

[pantang jumpa pattern, print semedang!]

Gambarni jumpak kat blog ini



























3 comments:

izzahazfar on March 24, 2010 at 4:28 PM said...

kak....saya pun minat menjahit...siap ada satu mesin jahit industri dan 1 mesin jhit tepi industri gak...

ada beberapa helai baju yg tergendala utk disiapkan...tenok akak jahit lansir,alas fridge..buat hati ni kata...masa o masa bila la nak ada...hehehe

makcikrehan on March 25, 2010 at 10:14 AM said...

Izzah, yg time concuming akak pon tak bani buat. yg simple2 camni bolehla jugak curi2 masa kejap. hehe

Elyn on March 25, 2010 at 1:42 PM said...

perghhh gile cantik kain2 ni!!! teruja aku nak pakai. tp suh sapa jahit ek??? kang ade yg aku buat sari ni ekekek

ShareThis