Thursday, April 29, 2010

BESKAL SENAMAN

Posted by makcik rehan KJB at 1:05 PM
Boring giler mak datuk weh
balik-balik dok sembang ym dgn Zalia, Zamilla, Ezey, Kerul
sungguh tak menjana minda sembang dgn depa-depa nih :-p

Lepas sembang 2,3 ayat...
memasing dok ngadu... BOSAN. BORING. MENGANTUK.
 baik aku buat entry kan?

Sapa ada gossip panas weh?
bagi link aku nak baca, nak kepohchi... [keji tak abis]

Eh, anyway... 
semalam tetiba makcik dapat duit terpijak
tah kot celah mana... ada extra 1K++ dlm akaun makcik
tak dpt dikenalpasti apakah duit ganjaran, apakah duit claim
[baca part nih, dan-dan budak2 PID pi check akaun depa!]

Pantang ada duit kann...
Makcik cadang nak beli beskal senaman...
walaupon aku dah kena maki kat FB hehehe...
makcik tetap nak kepohchi kat sini pulak...


Beskal senaman yg lagumana yang paling afdol?

Ada beskal senaman ni nanti...
*
*
*
*
*
*
*
*

buleh la aku berlagak diva!

kah kah kah kah ----> gelak durjana style TTM



Photobucket

13 comments:

TopsyTurvyMum on April 29, 2010 at 1:33 PM said...

mueheehehahahakakakekeke<-nanti cuba yg ni plak..gelak gaya bebas!

wehh..elok la tu, beli satu. tak yah susah2 nak gi gym..aku duit terpijak dulu buat beli sofa custom made...gilosss!!!

Tim on April 29, 2010 at 1:39 PM said...

wa.. byk tu extra.. tim br cek td.. masuk jugak.. tp x smpai 1k... 500 hengget pon x smpai... mb duit clem ari tu...

nadja on April 29, 2010 at 1:50 PM said...

alah kak.. tak yah beli beskal tuh pun tak per.. kalau nak sving g la jogging ngan mencah petang2.. yang si adik tolak la dalam stroller.. beriadah sambil bersenam.. best

makcikrehan on April 29, 2010 at 2:03 PM said...

bahaya nadja, skang ramai perompak! lagi2 aku kelek ank lagutu. Tmn Bayu takde tmn menan ke hapa lagiponnn

Azimah@Melati on April 29, 2010 at 2:29 PM said...

memang durjana sungguh gelak ko tue.... ish tetiba aku pun nak menggunakan perkataan 'diva' tue...

makcikrehan on April 29, 2010 at 2:35 PM said...

silakan kak mah gali... diva buyung! hehehe

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ on April 29, 2010 at 3:04 PM said...

mak cik jom kita beli sama2.. tp sy nak beli yg murah je..hek hek hek

adha on April 29, 2010 at 3:29 PM said...

mr AKU KALAU REQUEST HARUS LA KENA GELAK JEK.. BEG SAUNA TU PUN DA GULUNG BALIK DLM KOTAK

BYK TOL AKU TINGGAI BLOG HANG.. ADEH

** KIUT WEI BUJANG KO BUAT MUKA CAM TU..

** APSAL ANAK DARA KO TIDO MCM ANAK DARA AKU.. SUSU PENUH BOTOL.. DIA DA SELAMAT TIDO.. PAS TU LEKAT KAT BIBIR...

lily said...

tak payah beli beskal...... apa kata duit terpijak tu beli DSLR, tak yah feeling feeling lagi, real punya ;)

makcikrehan on April 29, 2010 at 3:39 PM said...

wohooo... sudah ada yg racun DSLR pulok wehhh.... kan bagus kalau aku terpijak 5 ribu hengget...kekekek

makcikrehan on April 29, 2010 at 3:40 PM said...

Del, ko tak baca belog aku sebulan pon takde apa ko tertinggal. hahaha. aku buat entry merapu 5 kali sehari..hehehe perasan diva gitteww... opppss...

ira_kecik on April 29, 2010 at 5:05 PM said...

kak MR kalau dah ada niat nak beli beskal tu beli jer...... bab jadi tukun ker gajah putih ker tu tolak tepi la belakang cerita... janji sekarang tgh ghairah nak menguruskan body....time nie la baru semangat nak bersenam.....

cinta_north2south on April 29, 2010 at 5:16 PM said...

Kak lis rasa daripada beli beskal senaman tuh baik Rehan jogging je. Pengalaman masuk Fitness First dulu, kayuh beskal senaman bukan macam kayuh beskal biasa.. kena ada rythm & speed base on lemak yang nak dinyahkan...! kalau tak pun, beli je 2 beskal dewasa. Satu untuk rehan. satu untuk PS. petang2 meronda naik beskal sambil bawak anak2 jalan - romantis gitu! :)

ShareThis