Wednesday, April 7, 2010

DO YOU THINK I CAN SEW THIS?

Posted by makcik rehan KJB at 12:21 AM

























Makcik dah lama mengidam nk try jahit tunic dress laguni
bulehla feeling-feeling anak aku comey laguni bila pakai.... :P
Sapa-sapa nk try, sila dapatkan tuto nya di sini

















































Anyway, minggu lepas pegi Tesco Rawang
kunun-kunun nak cari Tee murah-murah nk try buat tuto diatas
Tapi tak jumpak pulak Tee yang *murah* dan *masyuk* utk projek tu
Tapi terjumpa dress ni...

























Makcik muhasabah diri sekejap....
Rasanya baik Makcik try buat mcm yg Tesco punya
sebelum berani-berani nk buat yg Mat Saleh punya
Kannn??



Photobucket

6 comments:

Zana S on April 7, 2010 at 12:52 AM said...

kalau boleh jahit baju kurung, boleh la kot. cuba je. lelama boleh tu..

er..langsir dah siap kak?? :)

makcikrehan on April 7, 2010 at 12:55 AM said...

langsir dapo maksud ko? dh lama siap...kat belog lama aku dah tempek :P

kerul said...

Aan... kalau takat langsir, skirt mencah, sarung bantal, seluar tidur asyraf... ko boleh jahitttttttttt... apa tue namanya.. takat TUNIC DRESS lagu tue... no hal punya.. janji waktu ko buat tue.. en asyraf tidur n PS kena bw miss aisyah p rumah nenek onah... hehhehe.. selamat menjahit ;)

LiAnA on April 7, 2010 at 10:50 AM said...

fuhh ni betul2 kreatif.. bkn kerastangan dah... nanti tunjuklah hasilnya

ezey on April 7, 2010 at 11:22 AM said...

saya pasti awak boleh lakukan MR..(adalah gaya aisyah yang cute x??)

eynda on April 8, 2010 at 6:31 AM said...

U can do it MR! Kalau menjadi nak order satu utk hannah :-D

ShareThis