Tuesday, April 13, 2010

GAMBAR PARTY TERLEBIH MUATAN

Posted by makcik rehan KJB at 9:28 AM
Gambar-gambar terpilih sekitar majlis harijadi ala kadar weekend lepas
banyak yg gelap-gelita, yg ditempek ni kira paling cerah dah ni 
ini yang buat aku rasa nak rembat DSLR sebijik ni! :p

Ramai kaum-kerabat tak dpt datang
Adik-beradik MR semua tak dpt datang
Uncle J keja, Aah balik kampung, Maksu Anor ada exam
Sebelah PS lak, Makngah sefamily pergi berjimba kat Genting
Pak Lang lak demam sekali harung satu family

Mujurla Puan Zel dan anak-beranak sudi datang
Puan Zel sorang kiranya cam wakil 3 orang la kannn... :p
Tambah Abang Kelip... tambah Kakak Sara....
Barula havoc sikit umah Nenek Onah... Hehehe





























































Tercapaila cita-cita dia nak potong kek
Habis jer nyanyi, dengan sepantas kilat
terus ditarahnya kek tu... hambik kau!
takde nk tunggu-tunggu Babah dia pegangkan tangan dia dah








































Dengan kazen-mazen dia
3 orang cousin dia ni semua tua dari dia hokay
Hat baju belang dan pakai hairband tu umo 6 tahun,
Hat kanan sekali tu sebaya Mencah, tapi tua 2 bulan dari dia
Tengok... tengok... tengok...
sapa paling besaq?


Jangan dilupa kat bujang senang sorang ni...
siap pakai celak lagi
si Kiptiyah punya kerja, bukan aku yg suruh!












































Mata memang tak berkelip pandang TV
kadang-kadang siap terangguk-angguk, tergeleng-geleng
sengih sorang-sorang tengok katun



























Gambaq makanan yg dimasak sampai sakit tumit ada kat laptop umah,
lain tahun la Makcik tempek.


*serabut dgn Kiptiyah, tak mengaku pakai telefon umah*





Photobucket

10 comments:

mieja on April 13, 2010 at 9:32 AM said...

rehaNN....... ASHRAF macam big boy dah......:)

cikliah on April 13, 2010 at 9:57 AM said...

Kek tu bikin sendiri ke?

makcikrehan on April 13, 2010 at 10:02 AM said...

mieja, cepat masa berlalu kan. asyraf mmg dah big boy. dah 7 bulan this month. :-)

cik liah, yerr.. kek belemoih tu bikin sendiri :P

TopsyTurvy Mum on April 13, 2010 at 10:08 AM said...

ewahhh..meriah nampak...kek tu yg buat meriah!!

comey2 anak hang MR..

wehh, aku tayang dah kasut merah aku tu kat blog..blog aku wat hal, payah beno nak save entry hari ni..gara2 bergossip amoi kot, kena sumpah hahaha

ammi on April 13, 2010 at 10:08 AM said...

wakaakak..kenapa tgk Asyrafff..mukanya seperti sesuatu.......apekah??

makcikrehan on April 13, 2010 at 11:26 AM said...

TTM, mahainya kasut hang... tp lawo la....

ammi,mmg sekali pandang cam keliwon lak mata dia bercelak lagutu

Elyn on April 13, 2010 at 12:37 PM said...

apasal kiptiyah pakai kan celak?? motif??

I on April 13, 2010 at 1:24 PM said...

cam geng anak2 org tabligh..hihih

Mrs. Eeza Herman on April 13, 2010 at 5:32 PM said...

seriusnyer asyraf..
ensem lak tgk asyraf pakai celak..

AISYAH HANI on April 14, 2010 at 12:34 AM said...

tak jemput aku pung!!!! Aku free je Sabtu kemarin..

ShareThis