Wednesday, April 21, 2010

HAPPY BELATED BIRTHDAY SYAHMIE

Posted by makcik rehan KJB at 12:25 AM
Mama dan Babah Syahmie...
[Babah Syahmie is my adik]
entry ini dipersembahkan untuk hangpa...

Sebelum apa-apa, kita bagi chance dulu kat pengerusi majlis sorangni enterprem
beliau adalah merangkap penyanyi utama dalam acara potong kek
 juga merangkap penghi-jack topi harijadi



Naib pengerusi majlis yakni adik kepada cik pengerusi
tok sah tanyala beliau buat apa....
kami dah nyaris-nyaris nak angkat bontot merambus balik
sehinggalah tiba-tiba tuan rumah mengeluarkan satu alat yang sungguh magical
dan membuatkan beliau terus tak jadi melalak
tak lain tak bukan, adalah... buaian busuk masam!
Jadi, damailah beliau didalamnya sampai terberak baru terjaga



Kek dan cupcakes yang bersifat hi-tech dan science fiction cenggini
sudah terang lagi bersuluh... pastinya...

BUKAN AKU YANG BUATKAN !!




Zoom sikit...
kalau aku yang buat kan
Superman tu kompom jadi Pocoyo
Fuhh... siap ada bulu-bulu bagai...




Cubaan memakaikan topi harijadi ke atas birthday boy




Wahhh...berjaya nampaknya!
tahanla lima minit....





Lagi sekali sudah terang lagi bertorchlight....
emak dan bapak budak yang terlebih suka. Hahaha...




Coverla sikit Mujib oiii...
aku taula hang yang mengidam lebih nak potong birthday kek tu...






Acara potong kek diakhiri dgn tangisan si birthday boy
yang melalak nak mintak potong kek lagi dan lagi dan lagi!




*tahun depan sewa dewan la pulak wey :-p*



Photobucket

5 comments:

IdzaLia on April 21, 2010 at 1:19 AM said...

amboi meriahnya kek besday cake tu.. hihi

Me on April 21, 2010 at 9:32 AM said...

MR nak tany soklan cepu emas.. babah syahmie tue adik ko or ipar? kalau adik ko apsal dia kuroih??

Nurul Aznil on April 21, 2010 at 9:42 AM said...

Salam,

macam mana depa stack the kek? pakai apa ye?
teringin nak buat next time... ecewah!

makcikrehan on April 21, 2010 at 9:46 AM said...

kerul, sudah terang lagi bersuluh kunyatakan di dlm entry... Babah syahmie is my adik. dia kuruih sebab mkn beras hancur. aku gemok sebab makan beras wangi siam mari! ... keji tak jawapan aku..kakakakakak

makcikrehan on April 21, 2010 at 9:51 AM said...

aznie, stand depa buat dgn polisterin. balut dgn kertas lawa sikit pastu lekat bulu lady gaga tu keliling dia. hahaha. kreatif & comey, sampai budak2 semua dok nak rentap bulu tu!

ShareThis