Sunday, April 11, 2010

MAKCIK GIGIH

Posted by makcik rehan KJB at 12:31 AM
While typing this, my tumit [tak tau apa tumit dlm omputeh]
is soooo painful. Tak larat nak berdiri, sampai rasa nk semayang duduk
mana tak painful, seharian dok usung beban 90 kilo [atau mungkin lebih!]


Tayang dulu gambaq anak bujang makcik yg sampai tertidoq dlm iman
dok tunggu mak dia yang tak abih2 memasak dari malam tadi






















This is the mess that i've made...
























The 'boleh tahan' food that i've cooked...























And .......
 *
*
*
*
*
*
*
*




.....the 'hamsap' food that i've prepared!




















Agak-agak hangpa, apa benda tu?
Esok makcik sambung cita

Tak upaya dah nk tongkat mata
tumit dok berdenyut lagi ni
sudah tiba masa untuk join Mencah dan Asyraf dlm bilik
masa utk beradu.... bukan 'beradu tenaga' dgn pakcik hang ya....
bunuh syaiton di mlm Ahad tak byk pahala...




Photobucket

6 comments:

TopsyTurvy Mum on April 11, 2010 at 6:35 AM said...

Terer hang..buat pie kari...

haku pun lom penah wat pie kari hahaha!

awat tumit berdenyut? bersilat kat dapur ka?

eh, mana kek nyer? *byk lak soklan haku*

omey on April 11, 2010 at 3:42 PM said...

muahahha..mkcik mmg gigih..teruja asraf smpai ttdo=) soooooo cute ank bujang mkcik tdo!!

AISYAH HANI on April 11, 2010 at 4:01 PM said...

kalau beradu dengan pakcik pun takdak sapa nak marah...

ezey on April 11, 2010 at 4:38 PM said...

MR..tu kuah kacangkan...betulkan..sila bagi hadiah kt aku....huhuhuh

Me on April 12, 2010 at 9:01 AM said...

entry MR kerap betul ada bihun goreng nie.. sgt teringin nak rasa le MR... awat tumit sakit? berjoging di dapurkah?

Deqna on April 12, 2010 at 10:03 AM said...

mihun goreng adalah peberet saya... nak rasa sikit boleh? hehehe

p/s: tu buat kek kan?

ShareThis