Tuesday, April 20, 2010

MOHD CHAN ABDULLAH

Posted by makcik rehan KJB at 3:03 PM
Itu bukan nama pakwe baru makcik korang
itu nama kedai makan cina muslim kat BB
dah lama tau makcik tingin nk makan sana
balik dari ambik budak-budak kat umah Along BB
PS ajak pi isi perut kat sana

Layannnnn...
[syiok, balik umah boleh terus tido takyah masak dah :-P]

Ini bukan anak cina, anak sapa tah
sakan dok kacau air ribena + epal hijau dgn straw
lagi haru, lepastu dia celup tisu dalam gelas tu!




Makcik makan mee kari
PS geleng kepala sbb makcik tak pilih makanan yang 'cina' langsung
kata teringin nak makan chinese food!




PS korang cam biasa
perasan 'cina' semedang
wantan mee ke hapa tah...



Kami makan dengan kelajuan tinggi
[Acelerando bak kata Mencah]
Asyraf dah mengkerekot merengek dalam carrier
rindu-dendam kat buai busuk masam dia!


*sedap*


Photobucket

13 comments:

adha on April 20, 2010 at 3:13 PM said...

ala g restoran chinese ni order la yg rasa2 cina.. hihihi tp nampak ngancam ko punye me kari tu

Me on April 20, 2010 at 3:35 PM said...

tak pe MR.. mee kari chinese style... cik aisyah kalau dah accelerando tue.. mesti pengaruh lilttle einstein.. hihihi.. sgt mengiur kan both foods... isk isk isk lapaqq

e i c a h on April 20, 2010 at 3:35 PM said...

sedap ke mee kari versi kedai chinese muslim tu?

Cik E on April 20, 2010 at 3:43 PM said...

sedap eh?
sebab tu kita terliur tgk mee kari dia...cam lapo dah ni

makcikrehan on April 20, 2010 at 4:26 PM said...

MEE KARI DIA SUMPAH SANGAT SEDAP! [di tekak makcik lahh]

izzahazfar on April 20, 2010 at 4:45 PM said...

terliur dah ibu mengandung...camner kak?

makcikrehan on April 20, 2010 at 4:46 PM said...

izzah, balik ni pi la cari mana2 kedai ada juai mee kari. hahahaha... feeling2 la kunun2 tgh mkn abdullah chan punya. :P

nadja on April 20, 2010 at 4:55 PM said...

cerita pasal wantan heheeh rasa cam nak p cari barang sat nak wat wantan jge la.. dah terliur dah nih..

fabulous.farah on April 20, 2010 at 5:14 PM said...

heheh..xpe lah..mee kari tu chinese style~=p

Mrs. Eeza Herman on April 20, 2010 at 5:16 PM said...

hm, sedapnye...
ribena + epal ijau ek, bagus gk ni, nk tryla buat..nak bt hubby minum, dier suka sgt ngn ribena..

kedai ni kt ner kak...?

TopsyTurvyMum on April 20, 2010 at 6:06 PM said...

ibu tak mengandung sgt terliur dgn mee kari dalam gambarajah dia atas.

sWeEtdArLinG on April 20, 2010 at 10:00 PM said...

kat wangsa maju, kat melawati pun ada arr dia punya branch... lom try lagi, lepas ni buleh try!!

Anonymous said...

Amboi comel tul Amoi putih melepak yg duk kacau air ribena tu ye...berkenan betul tgk..

ShareThis