Tuesday, April 13, 2010

MOTHER OF THREE

Posted by makcik rehan KJB at 1:51 PM
Ku titipkan gambar anak-anakku
sebagai halwa mata di petang hari

Pagi tadi ada org talipon PID
katanya mahu daftar utk kelas petang ni
kalau ikut napsu serakah aku, malasnya nk terima student dah
student2 lama ramai yang dah habis
so, agak rilek kerja makcik sekarang
tapi, kalau tak hambik student baru
mana aku nak cekau duit nak beli ink printer yang dah nak kering ni kan

Baiklah, kembali ke topik asal,
Anak makcik ada 3 orang
[aku tak reti dah nak olah ayat - panas membahang dlm PID skang]


Itu mereka 3 beradik.



Ini anak sulung...



Anak kedua...




Dan ini anak ketiga, thank you Zalia!
Jangan sentap tengok mata anak ketiga aku dah hilang sebelah mata
mata yg sebelah lagi tu pulak, tunggu masa jer nk tercabut

Aisyah oh Aisyah
cuba-cubalah belajar menyayangi harta benda nak oiii....




Photobucket

5 comments:

IdzaLia on April 13, 2010 at 2:15 PM said...

uishh.. bulat2 nya anak akak ye.. geramnya tgk..
ganass tu main smpi ilang mata doll tu..hehe

azimah on April 13, 2010 at 4:05 PM said...

laa.. suspen je tajuk.. ingat kot ada sorang lagi on d way.. hehe

Mrs. Eeza Herman on April 13, 2010 at 5:22 PM said...

hehehe..duk cari tadi mane lg sorg..
rupa-rupanye patung tu..
putih2 si comel2 nie..
baik lak mencah baring sblh adik dier..

cik omey on April 13, 2010 at 6:25 PM said...

ayoo mta dh tergantung..wakaka klakar la mencah ni, nmpk mesra je ank2 mkcik=)

soFie LufFy on April 13, 2010 at 8:18 PM said...

sgt suka tgk muka asyraf tu..nampak sgt gudboy..n pndi bergambar..manjang jer muka dia ketawa..
gigit sket bleh x?heheh

ShareThis