Thursday, April 22, 2010

PELAKON TAMBAHAN

Posted by makcik rehan KJB at 8:05 AM
Masa kat umah adik makcik kat Pandan Indah [sambut birthday anak dia]
kami jumpa pelakon tak berapa glamer ni. Hehe..jgn marah yer kak yerr....
sekali pandang muka dia makcik rasa mcm pernah lihat dimana-mana
bila tanya kat adik ipaq, rupa2nya ex-neighbour dia masa kat rumah lama
kebetulan akak tu dah duduk Kl skang, makanya depa jemput dia datang

Ni adik aku si Nazirah tu lah yang poyo nak snap gambaq ni
kak, hang tangkapla gambaq. glamer anak hang duduk sebelah artis
kalau hang takmau tangkap, bak mai kamera hang, aku tangkapkan!
There you go, Mencah dgn rambut gaya Narnia, bergambar sebelah pelakon :-p
korek-korek bahan utk update belog, jumpa lak gambaqni dlm kamera
jadilah entry tahap muat utk bekalan hari esok


 Jangan tanya aku sapa nama beliau... aku pon tak tau!


[esok Makcik pi kursus seharian kat Ipoh yer kawan-kawan]
Jangan rindu-rinduan yerrr...




Photobucket

9 comments:

TopsyTurvyMum on April 22, 2010 at 8:24 AM said...

artiss??

suam2 kuku kahh??

Me on April 22, 2010 at 8:51 AM said...

aan.. k-rull tak pernah tengok artis nie... rasanya cik aisyah tue lagi glamor apa hihihi

Nurul Aznil on April 22, 2010 at 9:35 AM said...

Salam,

artis mana nie?
yang I kenal pelakon kecik molek rambut keringting tu jer...

fabulous.farah on April 22, 2010 at 9:38 AM said...

huhuhu..tak kenal la..gadis comel kat sebelah tu kenal lah

AISYAH HANI on April 22, 2010 at 12:33 PM said...

macam pernah ku lihat makcik tu... tapi di drama apa ye???

Elyn on April 22, 2010 at 1:53 PM said...

apasal ko segan tye nama die MR?? ko kan peramah ekekek

makcikrehan on April 22, 2010 at 1:58 PM said...

Pelakon ni ada bagi business card kat sapa2 yg minat nk jadi artis. ala2 pelakon tambahan gittew kan. tapi aku tak kosa la nak ambik kad dia... cun sgtla aku nak belakon kannn....

eynda on April 22, 2010 at 3:25 PM said...

Macam pernah tengok tapi dlm citer drama apa ek...awat tak ambik kad tu...boleh hantar mencah jadi pelakon tambahan...hehe...

ena on April 22, 2010 at 4:58 PM said...

aku pon tak kenal... haha aku kenal cek mek narnia tu jer eheheh...

**dia ni sebijik anak aku si iqa masa kecit ar..ngan rambut2 dia skali tu haha

ShareThis