Monday, April 26, 2010

PESTA CAHAYA

Posted by makcik rehan KJB at 11:31 AM
Bukan pesta cahaya sebab Abg Kamal menang hokehhh...
ini pesta cahaya kat fun fair tawww :-p

Kan dah kata, nak bawak budak-budakni pi Fun Fair kat Up Market Rawang
So, ini dia... janji-janji manis yang ditabur telah dikotakan
malasnya nak mengarang, cuci mata layan gambar parkinson dah la...


Mula-mula layan gambaq Asyraf dulu
terlangut-langut dia, asyik dok perati lampu banyak kemain

Wah, handbag Coach tak ori aku pon nk masuk jugak...






OK, sekarang gambaq kakak dia pulak
budakni sebenaqnya dah barai giler
mata dah kuyu mcm ikan puyu kena bius




Di bawahni roda ferris yang dia nak naik sangat
size kecik dan hanya utk budak-budak, org dewasa tak leh teman
kalau nak teman, kena naik roda ferris yang saiz besar
Ingatkan dia takmau naik sebab kena naik sorang-sorang
selamba hulur tgn suruh masukkan dlm tu


Dalam kandang 'Pooh'



Tu nampak tu kepala dia... selamba jer
kalau aku jgn harap... eeeiiii... gayat!



Semakin tinggi dan tinggi...
aku pulak yang risau




Merry go round pulak..
ini pon salah satu favourite dia
tu yang tulong pegang dia tu is adik makcik yg dok Sepang nun...
sian dia, selalu kena jadi babysitter Mencah hihihi..
Mak dia berat bontot nak ngasuh anak kat luar




Feeling-feeling DSLR.... buweeekkkk!




Photobucket

6 comments:

Sitisifir10 on April 26, 2010 at 12:13 PM said...

mmg sll nya pakcik sepul ye yg pegang handbag k.an...heavennya!!

nadja on April 26, 2010 at 1:13 PM said...

wah best nyer dapat jenjalan kan.. tak macam sayer kena duk umah jer dah lebih dari orang gaji dah nih..

Kak Lis on April 26, 2010 at 2:19 PM said...

nampak secocok la PS dgn coach tuh bagai pinang dibelah 2 :)

AISYAH HANI on April 26, 2010 at 2:33 PM said...

Galmer la PS jadi model henbeg!! COACH lagik!

LiAnA on April 26, 2010 at 3:11 PM said...

muka Asyraf excited giler.. mak dia gak yg senang hati ada yg rajin nk ngasuh anak

Me on April 27, 2010 at 2:59 PM said...

anak eden naik ferris wheel tue mula nak bila gerak je nagis2 siap nak turun.. bukannya leh turun sesuka hati kan... mujur dlm kandang tue kitaorg je...

ShareThis