Tuesday, April 20, 2010

SALAM SATU MALAYSIA

Posted by makcik rehan KJB at 9:13 AM
Saja gatai buat tajuk ikut skema pemarkahan
sempena nampak poster Tuk Najib dan Abang Kamal Hassan
yang melambak-lambak di sepanjang jalan dari BB ke Rasa
Poster Pak Zaid dan Bung Nuar pon aderrrr :-p
Meriah sungguh Hulu Selangor ni skang weiiii

Anyway, Makcik kembali bersiaran dari PID
berbekalkan sebungkus nasik lemak yang dibeli dari BB sat tadi
Aunty Mary dan Sami Budhha Liang Kim dok tgh honggak internet tu...
sebelum depa start honggak aku nak tanya itu-ini
bagi chance aku bedal nasik lemak ni dulu yerrr....
sambil2 blogwalking baca entry hadik-hadik dan hakak-hakak
yang dah lama makcik tak jengah

*Booth semakan daftar pengundi, betio-betoi depan PID*
 *agak-agak kalau aku open table jual brooch jalan tak?*



Photobucket

3 comments:

nadja on April 20, 2010 at 11:34 AM said...

huhuh sayer belum lagi daftar untuk mengundi.. umur dah nak masuk 3 series dah nih hehehe

Me on April 20, 2010 at 4:20 PM said...

harus le jalan MR... ko jual sekali bag hook n bag straberry tue... peluang tue MR

soFie LufFy on April 20, 2010 at 5:31 PM said...

try jual air n mknn..laku kot.

ShareThis