Sunday, April 4, 2010

SHE USED TO BE THE ONLY ONE....

Posted by makcik rehan KJB at 9:58 AM
But now, not anymore
Coz now sudah ada adik

But sometimes, she will be treated as tho she is the only one
on weekends, bila nak beli groceries [quick shopping]
kami selalu tak bawak adik [tinggal kt umah dgn Bibik atau dgn Nenek Onah]
tapi si kakak tak penah kena tinggal
especially kalau minggu tu kami takde outing kemana-mana
bwk pi Tesco kira mcm dh bwk pi jalan-jalanlah
kalau tidak, kesian pulak

Start dari bgn pagi hari Sabtu sampai ke petang Ahad, mulut dia non-stop...
Saya nak pegi jalan-jalan Mamaaaa.....
Dia punya tantrum and crankiness pon buleh buat tension
serba tak kena dibuatnya

Here is our 'baby'
Takpelah jadi big baby pon daripada kami berpeluh ketiak ligan dia satu Tesco









































Sekarang kami dah jarang bawak stroller kemana-mana
Jarang outing pon satu hal jugak [Tesco Rawang dah ada kan]
plus the kids pon bukan nak duduk dlm stroller sangat
secara tak langsung, napsu nak kumpul 'besi berharga' pon dah kurang
Legaaaaa....

*entry tah hapa-hapa*






Photobucket

4 comments:

eynda on April 4, 2010 at 6:49 PM said...

Manjanyer Aisyah :-)

Elyn on April 5, 2010 at 11:19 AM said...

uiks tak patah ka mende tu??

makcikrehan on April 5, 2010 at 1:45 PM said...

tak patah la wei.. benda tu kukuh la...

job on May 19, 2010 at 2:02 AM said...
This comment has been removed by a blog administrator.

ShareThis