Wednesday, April 14, 2010

TAK TAHAN....

Posted by makcik rehan KJB at 2:20 PM
Biarlah gambar yang berbicara,
klik gambar utk sama-sama 'tak tahan' :p


10 April - 9 Mei : Jualan Tambahan Fella Design

Maaf, jangan salah paham...
bukan nak beli sofa baru...
bukan jugak nak beli meja baru atau lemari baru

cuma nak beli fabriknya saja...
less 50% tu!

*ehemm... org ada mesin jahitlah katakannn*



Opppsss... dan satu lagi...
untuk anakanda juga tak pernah dilupa...



24 - 25 April : Pureen Stock Clearance

Orang ada anak kecik, 
masa nilah nak berjimat
Nak beli bottle liquid cleanser,
detergent nak basuh baju anak-anak,
disposable diapers, botol susu, puting,
syampu, baby bath, ubat gigi
baju-bajan, bibs, selimut, towel
bla... bla... bla...

Dah macam jurucakap Pureen lak aku...

Eh jap, satu lagi nak highlight...
Pureen ada botol susu BPA free yg *cantik* dan *murah*

Sesuai untuk ibu-ibu marhaen seperti Makcik Rehan!




Photobucket

5 comments:

fabulous.farah on April 14, 2010 at 3:31 PM said...

best la makcik pandai menjahit~

cik mas on April 14, 2010 at 3:35 PM said...

makcik, pureen sales tu katne?

Drama Mama on April 14, 2010 at 3:39 PM said...

hahhh best ni! kalau sales camni sure dapat very good price kan! teringin gak nak beli fabric for sofa ni. dah lusuh benar. huhu

makcikrehan on April 14, 2010 at 3:49 PM said...

pureen tu kat PJ rasanya.kat kilang dia. hilang ingatan lak makcik ko nih. hehehe.

Elyn on April 14, 2010 at 4:56 PM said...

kalau ko pi pureen tu.. aku nak pesan liquid cleanser bule?? sini cecah 20++. gile tul dah macam rega shower gel plak.

ShareThis