Tuesday, May 25, 2010

AKU BIZI BAGAI NAK RAK WEHHH

Posted by makcik rehan KJB at 4:14 PM
Usahawannn
usahawannnnnn
usahawannnnnnnn

Bukan angkasawan yer hadik-hadik...

sapa2 minat nk promosi brg jualan online kat website PID
sila kontek haku
[ambik korang2 yg celik IT, senang sikit keje haku]



Ha tengok tu...
hanak haku pon tension pikir utk mak dier
apekemender karnival usahawan yang mak aku kena buat nih!

Buat-buat tanampak sudah dinding umah makcik yang ada mural chantek tu
Anak hangpa tak buat perangai lagu tu meh???

Mencahhhhh..... ko tengok tu...
kawan-kawan ko takde pon terlebih kretip mcm ko conteng dinding umah haaa...


Photobucket

12 comments:

KV on May 25, 2010 at 4:18 PM said...

makcik, dinding rumah mek pun mural kalerful!

nurazmiah said...

dinding umah haku pun 2x5 da....
nak gak promote kain pasang aku tuh...
camne caranya?...

makcikrehan on May 25, 2010 at 4:31 PM said...

Nuraz, nnt aku kontek ko utk maklumat lanjut. aku tgh nk buat manual book utk korang publish dlm website pid nanti...

Azimah@Melati on May 25, 2010 at 4:55 PM said...

aku nak pomot tunku moden.......

isra on May 25, 2010 at 5:03 PM said...

Aku nak pomote jamu leh ke han?
Kat dinding rumah aku pun ada mural.. rumah MIL aku laggiii la banyakk.. pastu mostly ada huruf 'D'..hahaha nak eja nama la tu.. x sempat or tak ingat la tu..

makcikrehan on May 25, 2010 at 5:14 PM said...

Isra & Mah, buleh-buleh... nnt aku bitau hangpa noooo

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ on May 26, 2010 at 8:18 AM said...

mak cik, umah km pun sama...cuma maryam ni baik sket...dia conteng dinding bilik mama dia jek..wakakakaka

TopsyTurvyMum on May 26, 2010 at 8:18 AM said...

ko penah baca entry aku yg ni dak pasal nak buang conteng2 kat sofa ngan dinding?
http://topsyturvymum.blogspot.com/2010/05/aku-sayang-bibik-aku-kau-sayang-bibik.html

makcikrehan on May 26, 2010 at 10:39 AM said...

TTM aka CHLOE, aku ada baca pasal spray ajaib tu. eh, ko ada bukak order lagi ker? haku nak jugakla sebalang! tunggu mak jah balik dari OZ ker bwk balik spray tu beb?

TopsyTurvyMum on May 26, 2010 at 12:37 PM said...

lenkali komen la kat entry aku tuh..aku ni kalau dah komen, jarang baca org komen balik ekekeke!

aku kunun nak balik july ni, tapi gaya tak jadi pulak..InshaAllah nanti aku contact ko ngan yg lenlain berminat tu..aku kasi mak aku bawak balik terus pos ke korang..inshaAllah..i'll try my best! ewwahh!

Elyn on May 26, 2010 at 3:32 PM said...

kawan mencah yg sorang ni gigih conteng toys dengan lantai la MR!! nasib baik la aku beli crayola mahai tu ha... senang keje lap saja. itu pun aku kene beli hok mahai sbb nenek die yg mntk hahahah ikut kan saje... dh numpang kannnnn?? buat cara numpangggg hahahah

Kedai Rals on May 26, 2010 at 5:00 PM said...

Nak jugak tau macam mana nak promote tu. macam2 punya barang boleh ke? tapi paling banyak, toys la
:-)

ShareThis