Thursday, May 27, 2010

BANNER SEMALAM

Posted by makcik rehan KJB at 12:44 PM
Makcik ada snap gambau
tapi nantilah haku hapdet eh
mau soru dulu.... hehehe

Haku dah sungguh-sungguh nak godek portal PID,
dah tak buleh nk create kedai plak dah...
awal-awal dah bikin malus domestica  

Apa barang bai!



Photobucket



7 comments:

TopsyTurvyMum on May 27, 2010 at 12:52 PM said...

kecik ati chloe hang potong domestica tu taww! hahaha

nak haku tulun tak? aku ada gak degree IT yg agak berkarat dah tu..kertasnya dah makan dek anai2..hahaha

ez on May 27, 2010 at 1:01 PM said...

weh makcik..kerja sungguh2 nampak...bagus2...

e i c a h on May 27, 2010 at 1:05 PM said...

macik rehan yang baik hati..tlg la hiburkan hati ku yang lara ni..

cerita la lagi perkara2 yang lucu..

makcikrehan on May 27, 2010 at 1:46 PM said...

Chloe, Raihan tadi tu penyanyi utama kumpulan nasyid versi mak budak tgh logging in pakai username lagi satu sebab tgh hapdet belog PID yg biasanya hanya di hapdet 5 bulan sekali! kah kah kah kah... ko degree IT, masak la masakan yg ada ciri2 hi-tech sikit..sesuai dgn keITan hang. contohnya : motherboard masak lemak cili api berulamkan sayur modem celur dan digandingkan dengan 512KB daging bakar! perghhh....!!

makcikrehan on May 27, 2010 at 1:47 PM said...

ezey, bayangan apakah ittew? hahahaha... hanya kau dan aku yg tahu...

makcikrehan on May 27, 2010 at 1:47 PM said...

eicah, bawak-bawakla menyanyi dulu kay... kan byk lirik lagu awak dah kumpul kat blog tu..hahaha

e i c a h on May 27, 2010 at 2:11 PM said...

ok laaa

ShareThis