Thursday, May 27, 2010

BUAT TATAPAN PENDUDUK BUKIT BERUNTUNG DAN BUKIT SENTOSA....

Posted by makcik rehan KJB at 2:52 PM
Kalau rasa nak bersauna, silalah pegi...
tak yah susah-susah pakai sauna pants mcm Puan Nurul Huda Resad
gerenti peluh mengalir di segala celah bedah
memang betul-betul hazabedah!



Ini snap pagi tadi kat traffic light lepas hantar hanak-hanak ke BB
gigih kan makcik korang!




Ini snap petang semalam
kunun-kunun makcik pegi kali kedua 
nak rembat pyjama yang salah punch harga tu
sekali tinggal sepasang jer noks! saiz kecik lak tu...
kuciwa haku taww.. 

Mesti ramai penduduk BB dan BS baca belog haku 2 hari lepas 
pastu depa cepat-cepat pi borong perabih pyjama ala-ala GAP ittew



Hat yang ni utk tatapan Nurul Huda Resad...
lambat lagi habih 'khemah sauna' ni dikkkk 
25 May sampai 13 June
silalah pergi kalau mahu pergi
tapi kalau kuciwa, jgn salahkan makcik tawww...

Terus-terang aku habaq, selain pyjama ala2 GAP tu, 
baju-baju lain tersangatlah hazabedah!



Photobucket

4 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ on May 27, 2010 at 3:14 PM said...

baru nak kirim 2-3 pasang..chaittttt

KV on May 27, 2010 at 3:33 PM said...

oh, kalo kat tempat cik kiah, wajib cik kiah jadi peserta nombor 1. kah kah kah

mama_iris on May 27, 2010 at 3:36 PM said...

alang2 glemer...sila link kan nama Puan Nurul Huda Resad tu ke blog sauna saya ya.....hehehee.....ohohoh....pasti sauna pants saya kalah kak nengok luaran tompat nye tu mmg menempah migrain........

agak2 sale jusco dgn warehouse sale ni leh dibandingkan tak??jusco best weh kak....ada ekon!muhahahaha

nadja on May 27, 2010 at 4:37 PM said...

wah best nyer sopping.. heheh eh kak apsal jauh beno.. aduiiiiiyaii bak kata fitri.. heeh

ShareThis