Tuesday, May 25, 2010

DALAM HATI ADA TAMAN : KAMI IBU BAPAK YANG ADIL

Posted by makcik rehan KJB at 8:06 AM
Kakak dapat munger
Hadek pon dapat munger!



Adil kah?

Sian ko dikkkk.... tak pasal-pasal ko pon kena main bunga
sebab mak dan bapak ko nak berlaku adil kununnya....

Dikkk.. dah besar nanti, ko jangan lembik-lembik tau dikkk
ko kena keras macam mama tau dik [eh, aku keras ker?]
ko jangan la sampai... DALAM HATI ADA TAMAN yer dikk....


Pingsan mak ko dikk...



Photobucket

11 comments:

eynda on May 25, 2010 at 8:41 AM said...

Hehe...layan je la dik...sebab bunga je yg ada jual kat situ kot...kan mama kan... :-p

mama_iris on May 25, 2010 at 8:48 AM said...

chumel la itu munger.......
adik nya yg kaler nguning ke ngungu??(apa punye bahasa daaa....uhuhuhuhuh)

IMAN'S UMI on May 25, 2010 at 8:52 AM said...

Nguning kot...klu ngungu tu biasa kaler utk wanita tuh...kan klu ari wanita suka kaler2 ngungu tu

Azimah@Melati on May 25, 2010 at 9:17 AM said...

tak per...DALAM HATI ADA TAMAN..janji muka brutal.......bunga pun bunga la makkkkkk.....

Cik E on May 25, 2010 at 9:17 AM said...

x la mama..adik macho sentiasa..

Nurul Aznil on May 25, 2010 at 9:28 AM said...

Woish... my MIL selalu kata Eiman muka macam perempuan... angin jer me...

Dengki la tu, anak jantan dia (my hubby le tu) muka tak jambu.
My MIL jeles anak me kategori ' Pretty Boy'

muahahhaha!

makcikrehan on May 25, 2010 at 9:39 AM said...

Bungatu jumpa kat kedai 5 hinggit kt dlm midvalley. Bukan aku yg nak beli, PS korang yang nak beli, pastu suh aku bayaq. Manyak pandaikan... mak jugak yg kena paw! aku rasa PS korang yg DALAM HATI ADA TAMAN kot..wakakakakaka. ampun bang, i lebiu sgt manyak!

makcikrehan on May 25, 2010 at 9:40 AM said...

Aznil, pretty boy la laris! muka pretty takpa, gagah perkasa mcm mak depa kan kan kan

zealvia on May 25, 2010 at 10:15 AM said...

munga...utk deco ke menan tu MR..ekekeke..takperlah dah puas main ..leh cucok kat pasu, berseri rumah.

Elyn on May 25, 2010 at 12:39 PM said...

haha.... dalam hati ade tmn ok what?? mamat jiwang la name nyer tu hehehe

Me on May 26, 2010 at 10:00 AM said...

dalam hati ada taman>>> romantic man what... ala2 korean guy..

ShareThis