Monday, May 3, 2010

KALAU KENA KAT AKU, AKU TAKTAULA APA NAK JADI...

Posted by makcik rehan KJB at 2:43 PM
Tak tahan, dalam sibuk-sibuk, kena buat jugak entry ni
kalau bendani jadi kat aku, silap-silap banjirla Taman Bayu
aku kalau bab menangis memang paling diva
dan
silap-silap masuk ICU budak tu aku kerjakan
aku kalau bab mengamuk jugak paling diva

Fatimah oh Fatimah
Makcik harap semuanya akan menjadi seperti sediakala
macam doa Ibu kamu... seperti tiada apa-apa pernah berlaku

Doakan Fatimah di sini


Photobucket

4 comments:

Azimah@Melati on May 3, 2010 at 2:51 PM said...

dan dan tue haku call anak aku..dah la dia pun macam2 kes kat sekolah...adui seriaunyer..... moga adik ni cepat sihat....

Elyn on May 3, 2010 at 3:47 PM said...

aku dh baca link ko bagi tu. kalau aku matik budak tu aku cungkil mata die gak .... geram sey.....

LilyLav on May 3, 2010 at 4:08 PM said...

risau nyerrrrr sekarang nak kasi anak-anak keluar rumah ... grrrrr

b.O.n.d.a on May 3, 2010 at 5:33 PM said...

isyk...
tak tau nak cakap apa..
memang kalO menda ni jadi kat den, ader yang masuk lOkap kang!
huhuhu..

*mOOd adalah: emO!

ShareThis