Wednesday, May 19, 2010

KAN BAGUS KALAU SEDANG BUNTING DAN SEDANG TUNGGU NAK BERANAK!

Posted by makcik rehan KJB at 11:46 AM
Makcik baru nak melepap bersenang-lenang 
setelah berhempas pulas mempersiapkan diri dan PID demi audit baru-baru ini...
 baru ingat nak selow-selow ambik feel nak rajin update belog
baru ingat nak pi khatam entry-entry kat belog kamu orang
yang dah berjaman makcik tak singgah...


Pagini bukak email.... 
KARNIVAL KEUSAHAWANAN MUNCUL LAGI

Tahun 2008, makcik kerja berdua... kami buatlah jugak ala kadar cara kami
Tahun 2009, kerja sorang, tapi tgh cuti beranak.... selamat tak payah buat!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
TAHUN 2010, 

KERJA SORANG, 

TAK MENGANDUNG, 

TAK BERANAK....

 dah pastinya.....
AKU KENA BUAT!



Uwaaaaaa......
Nak bunting lagi pun dah tak sempat dah niiiiii!


Photobucket

5 comments:

Elyn on May 19, 2010 at 11:58 AM said...

huhuh ko buh je bantal kat perut peh tu ckp ko dh pregnant balik!! hahahah

adha on May 19, 2010 at 12:26 PM said...

waakakak kalau tiap tahun ko kena buat.. takkan ko nk ngandung tiap2 tahun???


** beras aku kadang cam tu gak. masak seminggu sekali... biasa la kan.. masa baru masuk tong ko campak lada tu.. bukan da ada ulat baru ko campak. memang tak lari.. hihihi
tp biasa kalau teruk sgt memang aku buang jek.. tutup mata jek la wei buang rezeki.. nanges beras tu tau

Dee on May 19, 2010 at 1:09 PM said...

buat jelah...nk buek camano..selamat bekerja!!

lynda_hani on May 19, 2010 at 2:13 PM said...

wakakakaa... wajib aku gelak terbahak2! Rehan mini ekspo tu ko kombine je ngan sape2 yg rajin buat tuh! Yang lain tuh cam biasalah.. x pyh la aku habaq kat sini.. nnt pecah telor sebijik.. busuk..!

Me on May 19, 2010 at 2:33 PM said...

karnival keusahawanan? ko nak buat apa aan?

ShareThis