Friday, May 21, 2010

OKAY, SEKARANG HABAQ MAI KAT AKU... KAT MANA AKU NAK AMBIK MAID MACAM YANG KORANG-KORANG CADANGKAN TU?

Posted by makcik rehan KJB at 1:55 PM

NOTA PAK PACAK :
Haku dalam mood MALAS membalas dan meninggalkan komen.
Sila jgn kecik hati kalau haku tak balas komen atau
tak tinggalkan komen di belog kamu orang.
Kang kalau aku tutup kotak komen, ada pulak yang gatai-gatai merenyam
mcm si Elyn Mak Wafiq nak naip komen kat kotak komen kannn.
Eeeeiiiii... awat haku kebusanan dan keburingan sangat ni weyyy....
eeeeiiiii.... eiiiiii.... grrrrrr......


Mana? mana? mana?
Mana nak dapat maid lagu tu?
Plis... plisss... plissss kamu jangan nakal!

plis bagi kontek nombot!

sila hengat sikit.... makcik rehan kesayangan korangni bermastautin kat RAWANG,
bukan Damansara, bukan Petaling Jaya dan bukan Tanjong Malim.



Photobucket

6 comments:

e i c a h on May 21, 2010 at 2:16 PM said...

saya kat setapak..nanti saya tanya si lisa tu ada kawan kat rawang tak..

TopsyTurvyMum on May 21, 2010 at 2:45 PM said...

aku pun malas nak tinggal komen kat blog hang

iLLa on May 21, 2010 at 2:58 PM said...

MR neh kwn ku...add dia dlm FB nama dia ALI ROSIDI MUALI
dia ada sykt agency yg bdaftar..kita bole request kt dia maid mcmana yg kita nk.....ckp ngn dia akak neh kwn ngn ILLA...okehhhh.....ngeeeeeee

iLLa on May 21, 2010 at 2:59 PM said...

sykt sgency pembantu rumah...ekekee bukan pelancongan..wakkaa

nadja on May 21, 2010 at 3:55 PM said...

hahahha bawa bertendang yer kak..

Elyn on May 21, 2010 at 5:01 PM said...

haha glemer sat aku kat kotak ko tu!!

wei kat rawang bukan ramai ke bibik terbiar mai kelija?? hahahha

kat cheras ni bibik2 sume demand. mau gaji tinggi je....

ShareThis