Saturday, May 1, 2010

SENJA PERMAI

Posted by makcik rehan KJB at 6:02 PM
Makcik jarang dapat chance nak hadap tibi
selalunya tibi kena konker dgn hanak-hanak semedang
ada la kadang-kadang makcik ngelat tuko cenel mada depa leka main kut lain

Pernah tengok Senja Permai kat ASTRO?
Pukul 9 - 9.30 mlm
tak surela tiap2 malam ker malam-malam tertentu je kerr...
ada tertengok sekali dua....




Macam syiok plak...
makcik suka tengok part Faizal Hussein dengan bininya Zarina Zainuddin
betapa cool nya Faizal Hussein melayan bini dia 
yang sengal-sengal manja ala2 budak baru akil baligh :-p
cuba hangpa try tengok drama tu...
citer dia simple, takde meleret-leret...
pelakon pun best-best...



Kalaula makcik try buat sengal-sengal manja mcm ZZ dalam dramatu...
agak-agak kena lempang ke tak?
muahahahhaha....



*all pics googled*


Photobucket

5 comments:

Mrs. Eeza Herman on May 1, 2010 at 6:10 PM said...

best tau citer tu tp skg ni kalo xsilap da abis..ganti ngn aalia..
tgk ulangan pun xpuas2 gk..hehehe

cik mas on May 1, 2010 at 9:51 PM said...

ahkak pun follow citer ni. dah abeh dah pun.. mmg suka dgn watak zz yg mengada2 manja tu.. klakar pun ada..

CikguIna on May 2, 2010 at 8:41 AM said...

Ann, aku tak blh bayangkan kau sengal2 manja mcm si ZZ tu....silap haribulan PS kata kau buang tebiat!

Sitisifir10 on May 2, 2010 at 12:25 PM said...

takpe k.an, kalau kena lempang ke kena kata buang tebiat ke, dah alang2 sengal2 manja kan...himpap je terus..ahaha...lepas tu sure tak berani nak bg -ve eksyen kat k.an :P

fabulous.farah on May 3, 2010 at 9:28 AM said...

huhuhu..ape yang misteri sangat mak cik. sampai jadi csi=p

ShareThis