Monday, May 24, 2010

STUDENT NI UMOQ DIA HAMPIR 2 KALI GANDA AKU, TAPI....

Posted by makcik rehan KJB at 11:07 AM
Paseipa aku yang nampak tua 2 kali ganda dari dia???



Buleh kata hari-hari dia mai menebeng kat PID
dia dok bodek haku...

Cikgu, kalau saya mau datang belajar hari-hari you mau ajar tak?

Huwaaaaa.....
ko nihhh... kasi chance la aku bertenang sikit
ngajo ko hari-hari alamat naikla darah haku Tan oiii....

Tiap kali datang kelas dia tanya makcik
Bila saya boleh beli komputer ha cikgu?

Pasalnya haritu dia nak suruh makcik rekomen apa laptop yg bagus
makcik kata belajarla dulu... nanti dah pandai sikit barula pilih nak komputer apa

Tension haku nak menjawab hari-hari
last week bila dia tanya, terus je aku jawab...

Hah dah boleh beli dah...
cepat pegi beli... nanti tak payah datang hari-hari dah!


Tan, nanti raya cina... ko harus kena bagi aku angpau busat punya!



Photobucket

7 comments:

~ f i d ~ on May 24, 2010 at 11:19 AM said...

hang rekemen la netbook finnkk tu! he3

makcikrehan on May 24, 2010 at 11:46 AM said...

alaaa tercabar la haku kalo student haku pakai leppy lagi canggih dari haku! hhaahhaa...

TopsyTurvyMum on May 24, 2010 at 12:45 PM said...

dia redha tak ko snap gambo dia tu?

makcikrehan on May 24, 2010 at 1:09 PM said...

TTM, harusla dia redha... aku kata nak bubuh dlm website PID nihhh... website la sgt...kekeekekekke

ena on May 24, 2010 at 1:40 PM said...

hahaha... kalo aku pon aku suh pi bli cepat2 supaya tak datang lagik wakaka...

Elyn on May 24, 2010 at 2:57 PM said...
This comment has been removed by the author.
Elyn on May 24, 2010 at 3:02 PM said...

ko ajar la die sampai raya cine sure ko dpt angpau busat nnt MR!!

ShareThis