Thursday, May 20, 2010

TAHUN DEPAN NAK MASUK SEKOLAH MANA?

Posted by makcik rehan KJB at 11:44 AM
Makcik sangat mengantuk
malam tadi tak cukup tidoq
Asyraf demam, hidung tersumbat, merengek sepanjang malam
lepas bagi makan ubat, Asyraf muntah!
Haihhh....

Bila dengar Asyraf menangis sangat kuat
kakak dia pulak yang terjaga
bila terjaga dari tidoq, mulalah asyik mintak susu semedang
bila dah banyak minum susu, batuk-batuk....
lepastu apa lagi... MUNTAH lah weiii

Dua-dua beradik muntah!
sorang tibai muntah dalam buai
sirang lagi tibai muntah atas tilam


So, hangpa agak-agak... mood mak depa ada baik ka dak pagi ni??

Menulis entry ini dengan penuh kelalokan
tajuk tak match dengan isi entry
ko kesah ker?
hader aku kesah?

Sudahla tajuk tak match dgn isi
gambar pon tak matching jugak!




Kak Mah Gali, apa kesudahan drama Selma Jeskova?



Photobucket

6 comments:

TopsyTurvyMum on May 20, 2010 at 12:15 PM said...

haha...aku pun biasa entry lari dari tajuk...pedulikk!!

selma jeskova?? seperti pernah ku lihat nama itu di forum cari!

oli on May 20, 2010 at 12:23 PM said...

i baru dengar nasihat u...
u pulak buat tajuk macam tu...
sekarang ni i dah confius...
kakakakakka

Dee on May 20, 2010 at 12:27 PM said...

budak kalo batuk pastu muntah lg baguskan makcik rehan..sbb kahak dia kuar..kalo x kuarkan..kena bwk gi sedut lak kt klinik..

makcikrehan on May 20, 2010 at 12:37 PM said...

testing

Sakura Rals on May 20, 2010 at 11:46 PM said...

Cuma nak komen yang last tu. tertanya2, apakah nick MR di forum cari ;-P

lynda_hani on May 21, 2010 at 11:24 AM said...

salam, lama x bersiaran? demam lg ke?

ShareThis