Saturday, June 12, 2010

BUKTI BERGAMBAR BAHAWA MAKCIK REHAN TENGAH POKAI

Posted by makcik rehan KJB at 7:59 AM
sila berasa menyesal kata aku banyak duit dalam entry sebelum ini

Ini bukti yang nyata lagi kukuh
setelah berabis beli gadget-gadget tak pekdah di awal bulan haritu
[yang kunun-kununnya sgt murah]
lagi balik kampung dan berkenduri-kendara
lagi beli Donut Big Apple sampai setalam




Terpaksa hadap makanan sejuk beku sarapan di atas
Tapiiii.... yang lagi menyayat hati adalah
bukan dimakan utk sarapan,
tapi untuk dinner hokay!

*masih dalam mode berharap nak pegi Stadium MPS Selayang*

Hahaha.... sengal ko Rehan!




3 comments:

mama_iris on June 12, 2010 at 10:35 AM said...

heheheh......kalo encik suami redha je akak masak mcm tu apa salahnya.....sedap jugeeek tu....utk meriahkan lg suasana....nak bgtaw akak...kain2 kat JAKEL sumpah sgt menarik dengan oper sebanyak 85%..............sekiaaaannnnnn.....

IMAN'S UMI on June 13, 2010 at 8:39 PM said...

Hahaha...JAKEL? Sy last week suh kwn tlg beli tp dia kata still mahal, so beli je kedai kain biasa, kain rege RM15.00...kekeke...cantik juga.

Sarid Derus on June 15, 2010 at 8:45 AM said...

Hahaha..sesekali tukaq selera..apa salahnya makcik oiii..!! Western gitu..sila tambah scrambled eggs..!!

ShareThis