Wednesday, June 23, 2010

BUKU PALING GEMUK DALAM SEJARAH, BAKAL BERADA DIPASARAN.

Posted by makcik rehan KJB at 11:31 AM
Makcik sebenaqnya nak tayang mee rebus tak-cukup-bahan-tapi-sedap
yang makcik buat untuk dinner malam tadi.

Tapi, terpaksa KIV dulu citer tu,
kena bagi laluan kepada entry ni dulu - demi masa depan yang sustain. Cewah!
Makcik nak citer pasal BUKU.

Beritik tolak dari perbincangan dua hala dua orang perempuan gemuk
tak lain tak bukan Makcik Rehan dan Puan Zel - beberapa hari lepas...
sambil-sambil kami merenung nasib yang tak ketahuan dalam setahun dua ini
maka timbullah idea busuk untuk kami feeling-feeling buat buku sendiri :))

Baca dulu entry Kak Zel korang kat sini

Baca dulu entry tu... makcik korang nak pi makan sat
dah kol 11.30, kang kalo aku lambat..lauk best-best tinggal kuah jer
kalau ada soklan, sila kemukakan direct kat beliau
jangan tanya aku... kang aku lempang sekor-sekor hahaha

Lepas makan kang, makcik citer panjang lebar pasal BUKU nih.

Anyway, kalau buku tu kita bagi tajuk LPG... masyuk tak?

LPG = Lagenda Perempuan Gemuk


-comel tapi lapar-



4 comments:

mama_iris on June 23, 2010 at 12:08 PM said...

tajuk tu sedap tp mcm dupliket.....yusop selam nak bikin pilem pon pikir banyak kali takot pengarah lain cop plagiat (betul ke word plagiat ni....main pakai je)

Elyn on June 23, 2010 at 12:41 PM said...

buku??

ena on June 23, 2010 at 2:35 PM said...

hahaha sukatiko la labu... ko kawan la ngan labi tu... wakaka...

buleh buat 5 buku wei.. kemain banyak chapter ko nak buat!

oli on June 23, 2010 at 3:10 PM said...

sokong
sokong
sokong
sokongan moral + beli 1 buku dengan diskaun 50% tau!!!!

ShareThis