Tuesday, June 29, 2010

COUGAR TOWN DAN PARENTHOOD

Posted by makcik rehan KJB at 2:24 PM
Taktau nak mengaruk apa dah dalam belog
sebenaqnya makcik nak terkencing nih, pastu nak pi surau terus
tapi Kak Ina blom bukak jabat pos lagik
dah seksa aku tercepit-cepit tahan kencin <----motip?

Adat org menumpang kannn...
mana berani aku nak honggak-honggak pintu jabat org
tunggu jerla sampai dia bukak grill dan terpacak depan kaunter
tak paham ker? abaikanlah!
sapa keje PID jer paham hal ehwal kencing-berak kami ni :))
so, sementara tunggu kak ina bukak grill, buat entry dulu...

OK, tamat mukaddimah yang takde kena mengena antara satu sama lain,
masuk isi penting...

Makcik suka tengok Cougar Town sama Parenthood skangni
so, bertambah la sudah koleksi-koleksi drama yang makcik hadap saban malam





















Lawak melucas semedang depani.
Tak syesyuwei untuk mereka yang masih menyusu :-p



















Makcik ni kan dalam hati ada kebun bunga
so, banyakla adegan dalam parenthood ni yang menyentuh qolbu

Kengkadang makcik gelak sorang-sorang
kengkadang makcik cover muka dgn bantal
sebab nak cover tangisan tak berlagu keh keh keh

So sekarang, makcik semakin banyak alasan
untuk berebut remote dgn Mencah dan bapak beliau
Muahahahahaha...

Kak Ina dah bukak grill, chiow dulu!

Header baru, perasan nak kurus sampai buleh bergayut camtu,
Comelkan?


13 comments:

mama_iris on June 29, 2010 at 2:30 PM said...

channel berapa citer ni?
header baru sgt memberi inspirasi rasa nak order 1 header ngan akak leh?
tema perempuan yang mahu hidup mewah dan bergaya tapi dok lenggang kangkung kat umah...leh??

Me on June 29, 2010 at 2:32 PM said...

MR... ekau sgt rajin ye buat rehalibitation kat blog ko.. sgt comey itu pompuan yg bergayutan...
Sangat TERJEPIT ye xtvt menahan berak kencing ekau..

Kak Mah on June 29, 2010 at 2:35 PM said...

tempah header ngan ko boleh..... Cougar Town kene letak 18sx..giler lucah lawak mereka...

Parenthood semedang jek haku lupa....

boleh dilihat di channel 711....

Adrina Adi on June 29, 2010 at 3:01 PM said...

mr, berapa agak2 ko caj kalau nak tempah layout ni? kot2 ambik tempahan ker. hehe...

IMAN'S UMI on June 29, 2010 at 3:19 PM said...

Wah Header bru...

Nurul Aznil on June 29, 2010 at 3:30 PM said...

Me suka Cougar Town ngan show sebelumnya... Accidentally On Purpose... :)

adha on June 29, 2010 at 3:36 PM said...

aku kalau masuk blog ko.. kalau aku tak berdekah2 ketawa memang tak sah....

** hadoih 18 juta.. baik2 SPRM ketuk opis karang.. hahaha

Elyn on June 29, 2010 at 4:59 PM said...

lawak melucas tu la yg menaik kan rating cite tu huhuhu betui tak??

Sarid Derus on June 29, 2010 at 5:03 PM said...

cantik header..tempah satu..!!
pompuan yang bergayut tu dah kurusss laa.. :)

ena on June 29, 2010 at 5:34 PM said...

hehehe siap tukar header... bagus bagus... cepat amik tindak balas atas aduan pengguna..ekeke

wei buatkan header tuk aku jugak.. hehe

-iLLa- on June 29, 2010 at 7:37 PM said...

adeh...nk tgelak ku kak tgk header mu.....awatnyaa kurus benaaa.....

MUHAMMAD AFIF SYAHMI on June 30, 2010 at 10:27 AM said...

akak...tersangat amat paham....

joyahsport on July 1, 2010 at 8:56 AM said...

adeh...makcik mmg lawok...den suko...

ShareThis