Wednesday, June 23, 2010

DDMR : MEE REBUS BAYU PERMAI

Posted by makcik rehan KJB at 2:24 PM
Hambekkk... nama menu sungguh tak buleh blah kan?


Bahan-bahan semulajadi. Pastikan Ori baru belik!
Tak payah SMS tanya, makcik jawab siap-siap
yang kaler oren tu bukan carrot
itu adalah keledek dah siap rebus, kunun nak lecek pastu bubuh dalam kuah






















Taraaaa!!




















kasi promote sikit,
fish ball sama fish cake, pakei ini brand













Ingatkan tempe jerrr.... hasil lautan pon ada rupanya :))

Lupa plak weeiii... muahahahahha... sengal aku dah mari...
aku lupa nak tayang puyuk baru beli kat Parkson Warehouse Sale haritu...
murah beb murah.... tengok..tengok...tengok...




















Brand apa? Bukan Tefal tau Binik Pidaus...
kalau tak silap aku kat muntot puyuk tu tulis ALFONSO
sedara belah tiri kepada Alfonso de Albuquerque yang serang Melaka dulu tu :))

Ko tengok rega asal tu... ko tengok.. ko tengok....
eh, ko kena kelik kasi besor baru nampak rega asal dia..hehehe
rega selepas diskon 59 hengget jer tawww...

kat Singapore ader buleh dapat rega tu? ha? ha? ha?


-si comel yg mengantuk gilak-


7 comments:

ena on June 23, 2010 at 2:46 PM said...

orang gomok takleh makan mee...
bak sini 3 mangkuk! aku orang kurus nak mkn.... hehehe

KV on June 23, 2010 at 3:46 PM said...

weh, rege bertempek pun tak nak buang ka? Nak menunjuk puyuk mahai lah tu! :P
Hak hak

makcikrehan on June 23, 2010 at 4:13 PM said...

KV, bukti bergambar kekdahnya...wakakaka

Sarid Derus on June 23, 2010 at 4:50 PM said...

wahhh...sedap..bak mai sket..!!

kamalnzura on June 23, 2010 at 10:25 PM said...

tiba2 rasa nak mkn mee rebus gak..:D

TopsyTurvyMum on June 24, 2010 at 7:20 AM said...

tayang mee rebus...

dah guna periuk tak buang tanda harga..

keji sgt..kahkahkah!!

nanti weh aku bagi resepi nasi ayam tuu:)

Me on June 28, 2010 at 10:37 AM said...

last week dh pekena mee rebus batu pahat.. heaven juga.. kekdah bukti bergambar itew sgt revlon yee... sgt ada unsur2 keji lagi hina lagi menonjok2 hahha guna keledek oren moren tue lagi heaven dr guna kentang.. i loikeee ;)

ShareThis