Friday, June 25, 2010

DDMR : SEMPENA KEKALAHAN ITALY

Posted by makcik rehan KJB at 9:55 AM
Kecewa sungguh-sungguhla peminat Italy nampaknya
Kalah 3-2 malam tadi wehh... langsung terkeluar!

Makcik kalo World Cup nih... sebut lak team Italy
terus haku terkenang World Cup masa haku form 3
[Kerul oh Kerul... ko jangan buat-buat lupa memori ittew]
masatu haku minat giler kat Roberto Baggio
[bukan Baggio Damasutra :-p]
sampai potong-potong surat kabo kalau kuar muker beliau
tapi... itu dululah... sekarang tidak lagi... sudah tua...hehe
ini gambar beliau terkini... gay ke hapo ntah... bersubang gading siap ha...

























Anyway, demi meraikan kekalahan Italy yang dah out sama-sama dgn France
makcik masak hidangan ala-ala Italy malam tadi...
cewahhhh... Italy lah sangat.... :))
kejinya haku... meraikan kegagalan orang
samalah perangai laki-bini... sokong team yang kalah... muahahahaha























Asalnya takdela Italy sgt pon... tapi bila ditabur Italian Herbs...
terus jadi Italy tak hengat! cewahhh...
Sedap? sedapla weiii.... sebab apa aku berani cakap sedap?
bukan... bukan...bukan sebab aku yang masak la weii... tapi sebabbbb....


























Muahahahaahha.... hat segera kan ada
buat apa aku nak menyusahkan diri di malam Jemahat khennn....
simpan tenaga untuk bunuh setan lagik bagos

Broccoli tu belen buat bubur Asyraf semalam
daripada layu dihujung mekar jer kan
baiklah digunapakai dalam menu Italyni kan
pastu makcik tambah jugak dengan sebatang celery - sayur yg wajib ada
sebab dia tahan lama... senang nk masak megi... muehehehehe

Pastukan, sebab nak bagi si Mencah ni makan kan
[dia takmo makan sebab mulut sakit penuh ulser]
makcik pancing dia dgn cheese...
dia ni kalo cheese memang lupa daratan jadinya























Makcik susun-susun cheddar cheese depan dia
pastu kasi reheat dlm microwave sekejap - kasi melt itu cheese
sampai jadi macam ni...





















Takdela byk sgt dia makan...
tapi bolehla... nk buat alas perut sebelum makan ubat
Mamaaaa... saya nak cheese yang panjang-panjangggg...
Fettucini tu dia kata cheese :-p

-so comel yang kenyang makan pulut-


4 comments:

mama_iris on June 25, 2010 at 10:11 AM said...

kompem sedap ni....adeh...bukak belog puan zel...nampak budu....bukak belog akak nmpk fetucini....konflik of interest di situ...huhuhuhu...semua teringin!

ena on June 25, 2010 at 10:22 AM said...

woi gemok woi... takleh makan... ahahaha...

fabulous.farah on June 28, 2010 at 7:07 AM said...

huhuhu..cheese tu menggoda mr

Me on June 28, 2010 at 10:11 AM said...

hahahha... masa form 3 MR mmg ala2 gila talak kat Roberto tue... hakikat Roberto tue kenai pun idak MR hahahha.. tapi masa tue ITALY mantopss kalu tak silap le.. tahun nie teruk plak italy.. ke sbb MR tak de buat sesi2 menggunting surat kabo?? PS kalau paper kat rumah tue berlobang.. jgn disyakwasangkakan pada aisyah atau asyraf.. sbb suspek utama adalah MR muahahahahahha....

ShareThis