Thursday, June 10, 2010

KERTAS KERJA (KK)

Posted by makcik rehan KJB at 5:10 PM
 Mukaddimahnya berbunyi begini...

TQ sangat banyak kepada Sue Jusoh aka YB Marang
Kertas Kerja kamu itu sgt-sgt membantu Setiausaha tak bertauliah seperti aku
i lap u sgt manyak Sue Jusoh! muah! muah!

Isi pentingnya pulak berbunyi begini...

Sampai kematu jejari montok ku sakan menaip sepanjang harini
Sangat fenat rupanya kerja sebagai typist!

Kalau tiada bangkangan dari parti pembangkang *ceh.. tetiba jer*
KK tersebut akan di submit esok hari kepada pihak berwajib
Kalau lepas, bertambah sibuklah jadinya... pingsan haku.
Kalau tak lepas, sibuk kot lain lak jadinya... pingsan jugak!

Ini pulak isi tak berapa penting...

Dah seminggu makcik kena sengkang mata taip scheduled entry kat umah weiii...
sangap giler... sampai kematu bon*ot demi nak merealisasikan impian 16K

Sorry naik lorry sekali lagi,
makcik tak sempat selongkar belog kamu-kamu semua lately
sempat intai sekejap-sekajap saja... tak sempat nak mengadu domba :-p

OK, ni entry fresh dari PID
Pukul 5 sudah, masa untuk berangkat pulang
dengan dada yang lapang,
dan hati yang terang!

Malam ni agak2 berapa ribu setan mampus kena lenyek hah???

Tetiba teringat, haritu ada yg tanya BUNUH SETAN tu apa makcik?

-pingsan-




8 comments:

Elyn on June 10, 2010 at 5:43 PM said...

hehe blk kang suh laki ko urut jari jemari tu ha....

nadja on June 10, 2010 at 9:27 PM said...

aik kak sayer dah tak diperlukan ker.. waaaa orang tak dapat line la kat umah.. dah kena tendang dari list.. sedeh nya.. tak per la aslkan sayer memang peminat setia mencah n asrap.. sedeh nih.. lagi satu kalau nak minta tolong sayer jadi typist pun boleh.. best tu menaip... naper larikan diriku ini ohhh tidak... rindu la line tak berapa cantik.. sayer dah g tau smua dah..

makcikrehan on June 10, 2010 at 11:32 PM said...

nadja, itu simplified list la yang. ada butang show all kat bawah. kena jegil mata luas2 baru nampak.. tulisannya samar-samar. Huhuhu. mana mungkin tak pasal2 makcik terminate kamu-kamu dari list. :)

fabulous.farah on June 11, 2010 at 7:31 AM said...

hehehe..die inesen. saya pon br tau malam jumaat kita bunuh setan.hehe

IMAN'S UMI on June 11, 2010 at 8:50 AM said...

Eleh Makcik ni, perli I la tu...tp x pe, I dh fhm n termalu sudah...hehehe

makcikrehan on June 11, 2010 at 9:27 AM said...

Umi Iman & Farah, inesen kamu tu kelihatan sgt comel taww... hihih

TopsyTurvyMum on June 11, 2010 at 9:30 AM said...

auwww...cute tu..
bunuh setan dimalam jemahat ekeke!

Me on June 11, 2010 at 11:49 AM said...

MR... perlukah setiap mlm jemahat membunuh setan???? mlm2 lain tak bunuh KAH??

ShareThis