Monday, June 21, 2010

MUNGKINKAH MELOMBONG BIJIH BOLEH MENDATANGKAN HASIL YANG LUMAYAN??

Posted by makcik rehan KJB at 4:19 PM
Mungkinnn...Ya mungkinnn....
Selagi tangan saya tak kena ketuk dgn emak!




















Pantang ada masa lapang, saya akan melombong!





















Tak cukup satu jari, saya tojah dengan dua-dua jari!





















Hanya setelah emak dan bapak saya memekik...
Kamu nak bagi besor tara mana lagi lobang idom kamu tu?


Barulah saya berhenti melombong!


-emak saya bengang line internet kat PID sgt hampeh,
  tapi beliau tetap comel-

8 comments:

nadja on June 21, 2010 at 4:25 PM said...

hahaha mekaceh yer kakak ku sayang.. hahah tu mencah naper.. banyak bijih la tuh.. hai la mencah samer ngan fitri sampai dedua tangan masuk nyer..

kak mas on June 21, 2010 at 4:30 PM said...

baca belog makcik ni mesti gelak sorang2 punya. paling ciput pun senyum sorang2 la...

mama_iris on June 21, 2010 at 4:53 PM said...

ayoo budak berkulit santek.....xpe....xpe...emak kamu marah takpe....auntie tetap menyanjungi kecantekan kulit kamu....lubang idom kembang sikit2 tu takde hal la.....kamu tetap chantek di mata auntie.....kita booooo sama emak kamu...

hohohoh!!

Nurul Aznil on June 21, 2010 at 5:12 PM said...

Salam,

LOVE HER HAIR! I PAID A LOT TO HAVE HAIR LIKE THAT tapi tahan kejap jer.
Mencah, jom tukar rambut, nak?

cikpuan wahed said...

tingat pulak tag kat fb hubby aku .. korek hidung dpt rm100 ..

comey je mencah ..

TopsyTurvyMum on June 22, 2010 at 8:28 AM said...

korek idom 2-2 lubang pun comelll!!

kalau hang?? agak2 comel tak??

kalau hang cakap menten comel..sila beri bukti bergambar! hahahaha

makcikrehan on June 22, 2010 at 9:42 AM said...

Nadja, line tenet dh okay ker? dah banak ker ko dik? hehehe... anak aku mmg hobi spenuh masa dia melombong bijihhhh :))

Untie Mas, gelak kaber-kaber sikit.. kang masuk angin :-p

Mak Iris, ko tgok dlm tibi... eh, komputer mmgla nampak cantik. ko tgok real...kudis, parut, birat sumer ada!

Aznie, im thinking of chopping off those messy hair! susah nak ikat rambut, tahan lima minit dh cukup bagus. nnt dh besaq, msti dia plak gedik nk buat rebonding. hehehe...

wahed, kalu betoi korek idom dpt rm100... dah lama mencah jadi jutawan bijih! wakakaakaka!

Chloe, hang nak tgok aku korek idom ka? berani ka? ha? ha? ha? pingsan aku tak jamin haaa... :))

ena on June 23, 2010 at 10:11 AM said...

sama cam aQim.. lobam idom da sedia kembam tak puas ati... nak bagi kembam setamam... huh

ShareThis