Wednesday, June 23, 2010

REAL PUNYA BUKU

Posted by makcik rehan KJB at 1:09 PM
Alahhh... idea nak buat bukuni saja-saja jerpon
kan kami ni dok berpegang dgn prinsip
AKU ADA KERNA KAU ADA

Atau bahasa kasarnya berbunyi begini:
korang buat buku, kami pon buatlah jugak!
eh tapi kan... kot-kotla buku ni jadi kuar kan...
jangan plak korang tak beli taw :-p

Buku tu nanti cadangnya,
bakal membukukan entry-entry di LWC, MR, DDMR dan ATA
dan mungkin juga ada karangan-karangan khas
yang dikarang khas oleh orang-orang yang paling hampir dengan kami
tudiaaa...mula dah overbajet... masuk jamban, pam sendirilah :))


Kang ada lak yang email tanya,
Apsal belog Zel satu jer tapi makcik punya banyak?
sebabbbb... Zel ni, segala mender dia hempuk bubuh dalam LWC jer
manakala makcik korang plak terlebih poyo...
setahun sekali dok buat belog baru :))
kang kami main tikam-tikam lah...
pilih memana entry yang syiok, kasi masuk buku

Cadangnya nak buat few chapters
pasal hanak-hanak
pasal laki-laki
pasal masak-masak [sendiri masak, sendiri makan, sendri puji]
pasal PID
pasal bisnes
pasal emosi
pasal family

dan yang paaaaaling penting,
Pasal survival seorang perempuan gemuk.
Gemuk dulu, gemuk kini dan 99.999% gemuk selamanya!

Hampa lah laki aku baca nih...
tak merasalah nak tgok aku kuwos sampai bila-bila. Muahahahaha...

50 pengomen pertama entry ini, bakal dapat diskaun 50 sen.
kah kah kah kah seroper tak yah bagi diskaun Rehan woi!

Mee Rebus? jap lagilah... pasni....

-comel dan cute-


4 comments:

mieja on June 23, 2010 at 1:30 PM said...

:):)

nadja on June 23, 2010 at 2:27 PM said...

buku..?? hehe macam ader masa jer nak baca eh.. tak der masa nak pegang dah pun.. time dia tido sayer plak sbok nak kemas ke nak masak ke nak tido skali ker.. heheeh penat la...

ena on June 23, 2010 at 2:45 PM said...

buat la.. aku da booked da kan.. ekekeke

Me on June 28, 2010 at 10:40 AM said...

idea mantops lagi bernas!!!

ShareThis