Thursday, June 17, 2010

SEDANG CUBA MENCARI MASA....

Posted by makcik rehan KJB at 11:29 AM
Haritu dah pegi training ebay
lagi pergi training paypal
makanya, masa kat SACC Mall haritu,
tersampuk la kejap dgn buku-buku begini
[kebetulan MPH ada buat sales kat tengah2 mall]



Kunun-kunun nak menajamkan skills
kunun-kunun lah kannn...

Pagi-pagi, angkut bawak pegi PID
Petang-petang, angkut bawak balik Bayu Permai
Malam-malam, angkut bawak lepak depan TV

..... dannnn tiga step di atas diulang tayang lagi dan lagi... setiap hari...
..... dannnn sampai saat ini, baca pengenalan pon tak habih-habih!

-sangap-


6 comments:

mama_iris on June 17, 2010 at 11:38 AM said...

buku yg 1st tu mmg best la...hhhhee....kak pasni kalo ada status FB MR pasal $$$$$ jgn tag kita tawww......

tapi kalo bisnes jual barang nurul layan je......chaiyok akak....bila kaya kang,banjer kite mkn kat DOME yaaaaa....:-)

IMAN'S UMI on June 17, 2010 at 11:59 AM said...

wakakaka...mmg usaha keras tu. Nti, MR ajar le sy ebay ngan paypal ye.

makcikrehan on June 17, 2010 at 12:08 PM said...

Hello Nurul... ini tadak kena mengena dgn log-in-facebook-dapat-rm100-sehari punya skim okeh! akak pon tak mandang iklan2 seumpama ittew.. muahahaha. ini semua hanya pasal marketing jer... marketing tools via internet. bukan MLM. muehehhe

mama_iris on June 17, 2010 at 12:11 PM said...

hohoho....ho yeah...ho yeah.....saya agak trauma dgn benda2 tu...maka nya memang seram hek kalo ada tulisan fesbuk dgn duit....apa pon...gud luck akak...kang kalo nurul nak jadik bisnes woman tegar leh la berguru dgn akak.....

TopsyTurvyMum on June 17, 2010 at 1:04 PM said...

gigih ko menambah sumber pendapatan..
aku jer tak de kesedaran mende2 camtu..huhuhu

Elyn on June 17, 2010 at 1:06 PM said...

aduh macam terkene btg idung aku pulak!! aku pun cam ko MR... duk usung pi balik pi buku cite aku pinjam. dah berkurun gamaknyer!! ekekeke

ShareThis