Tuesday, June 15, 2010

ST*M

Posted by makcik rehan KJB at 12:46 PM
Tengah bizi. Tak tipu.
Tgh arrange jadual lawatan ke Pejabat Pertanian Batangkali
nak tengok proses transformasi buah mulberi menjadi jem, juice dan teh
Lagi pening nak arrange lawatan ke kilang Kak Nita
jangan main-main, Kak Nita supply sarung senjata hokay
Masalahnya haritu memasing kata OK, OK
sekali talipon, sumer pon KO, KO
penat tau aku nk reschedule balik!

Gambar-gambar produk mulberi pon blom siap edit,
dah siap kang nak hempuk masuk dalam e-kedai [malasnya wei!]
mujurlah produk Haji Jalil ni 3 jenis jerr.. kalau 30 jenis??
pingsan dalam iman lah haku!

Anyway, kita take 5 kejap... lunch time marrr...
dulu makcik ada bitau kan, ada satu sketsa pasal st*im
the story goes like this... kisah benar hokay

One fine day,
i received a call, from anonymous... lelaki
suara macam budak tingkatan 3 baru pecah suara
get what i mean.. yess.. budak laki baru baligh
and the conversation between me and him goes something like this

Hello...

Hello. Sapa nih?

Eh... hurrmmm... ni Makcik St*m ekk? Tengah buat apa tu...?

Hah! wei, ni sapa nih? nak apa nih?

Eh... marah pulak.... kat internet kata.... st*mmm....

Woiii... mender ko merepek nih! itu blog lah! ko tak baca betul-betul blog aku,
ko main taram jer ekk...dah dah... aku bizi...

Oh OK... sorry.... tapi nanti, kalau NAK APA-APA call lah ekk... K bye...

Biru muka makcik jadinya. NAK APA-APA?? &*^%$#$#
Ini kes budak-budak tak reti internet, yang main gugel keyword busuk-busuk
pastu jumpa keyword tu kat belog ni...
jumpa pulak no talipon... terusla nak melampiaskan napsu!

Ko nak sangat st*m ekk...
meh sini...


















Aku kukus ko dalam tu!



12 comments:

mama_iris on June 15, 2010 at 12:54 PM said...

lorrrr......haus gile jantan tu....tu mesti benda dah nak terkeluar tapi x taw nak lepas kt mana....budak2.....jakun2 stim.....hahahaa....

dah kelik akak nya coffeemate ngan proton....jgn bgtaw encik nuff nnti diorg marah...huhu

kak mas on June 15, 2010 at 12:55 PM said...

kehkehkeh.. akak pun ada kirim pengukus kat abang. bole tulun steamkan skali budak tu.. bahaya gak nih.. takle suka2 buh no pon kat blog nih kan...

Nurul Aznil on June 15, 2010 at 1:24 PM said...

Salam,

wow! sungguh hebat penangan MR...
yeah bebeh yeah!

anak sapa latu main tepon gitu?

Elyn on June 15, 2010 at 1:40 PM said...

ekekee gile glemer makcik st*m ye!!! ko kukus je die MR!!

noor on June 15, 2010 at 1:56 PM said...

caya lah MR...ada peminat...hehe

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ on June 15, 2010 at 2:19 PM said...

hahahahahahahahahahahaha

adha on June 15, 2010 at 2:21 PM said...

giler ar... kol bukan2... kalau aku kena. sure aku layankan... hahaha padan muka.. eee.. ko kukus jek dlm pengukus tu.. jd mcm siakap steam. hahaha

TopsyTurvyMum on June 15, 2010 at 3:01 PM said...

memang patut kena kukus!!

kalau tak cukup bagitau aku..aku sponsor satu wakakakka!!

sampai call tu yg tak tahannn..dasattt!!

hahahhaha

zatie_izzati on June 15, 2010 at 5:17 PM said...

Kesian lah budak2 lagi dah jadi cam tu...

Nadiah Sidek on June 15, 2010 at 11:07 PM said...

isy..budak2 zmn skrg ni..kuning betul fikiran

Me on June 17, 2010 at 3:08 PM said...

hahhaha... gelak gila... sadis betul budak tue...

日月神教-向左使 on July 22, 2010 at 5:56 PM said...
This comment has been removed by a blog administrator.

ShareThis