Friday, June 25, 2010

TEMPLATE BARU BLOGSPOT MEMANG SYOK HABIS!

Posted by makcik rehan KJB at 8:31 AM
Tak payah penin-penin kelapa... eh, kepala
nak godek HTML code bagai...

Makcik sudah tukar template baru untuk Belog budak-budak ni...


Belog Mencah ...






























Kalau anak aku 5-6 orang,
pitamlah nak create belog untuk depa sumer sorang satu!


5 comments:

ahkakbatik on June 25, 2010 at 8:56 AM said...

datang dari blog shibamjelita.... korang nih mai dari grup nak kurus yg sama ker...

funny blog...

makcikrehan on June 25, 2010 at 9:07 AM said...

ahkak batik?? hurmm..agak sesuatu di situ. hehe. anyway, kamini dari spesis dari HATI NAK KURUS, TAPI PERUT TAKMO KURUS! tak benti2 melantakkk sajor! muehehehe

Sitisifir10 on June 25, 2010 at 9:10 AM said...

yaa...kalau buatkan belog utk setiap sorang anak2 ku mmg boleh pitam

ahkakbatik on June 25, 2010 at 9:11 AM said...

takpo... kat aprika kuruih tu bughuk... tu pasai akak takmo pi aprika...

.:nhalilah:. on June 25, 2010 at 9:47 AM said...

larat manage 3 belog satu2 masa.. saya yang satu pun kdg2 bercinta nak hupdet.. asraf punye nampak kewl..

ShareThis