Wednesday, June 9, 2010

TERIMA KASIH

Posted by makcik rehan KJB at 3:19 PM
Kesibukan kadangkala membuatkan kita alpa
alpa terhadap manusia-manusia disekeliling kita

Perghhh.... gatai ketiak aku nak buat entry puitis laguni!

Seteret to the Ampang Point...

Thank you kepada readers dan commentators yang tak jemu-jemu
beliak mata hadap belog kaler ungu taik anjin nih
walaupon tuan punya belog invisible kemana-mana hala

Yang memberi sokongan moral untuk entry Haji dan Hajjah haritu
terima kasih Ostajah ucapkan... *terus sarung tudung labuh, pegang tasbih*
Makcik notice ramai silent reader yang bersuara dalam entry tersebut
i lap u oll sgt manyak-manyak! muah! muah!
Sorry naik lorry sebab tak sempat balas semua komen-komen anda

Kepada yang lain-lain.... korang memang terbaek punya!
Lap u olls sgt byk olso...

p/s : lagi sibuk dgn training portal PID






5 comments:

mamataya on June 9, 2010 at 3:22 PM said...

keekke..lawak2 bila part ..pegang tasbih..kekekeke

mama_iris on June 9, 2010 at 3:43 PM said...

kak....sumpah statement sebijik 'dibah fofular blogger memang glemer sgt2 sampai terlupa mana letak cek nuffnang'.....amiiiiiinnnnn...heheheh....

but u deserve it...!series...(besar punya kipas jenama panasonic)

makcikrehan on June 9, 2010 at 3:56 PM said...

ME, pegang jer... tak bergerak pon buah tasbih tu! wakakaka

Nurul, Dibah lupa letak cek kat mana? dahsyattt....

Elyn on June 10, 2010 at 8:03 AM said...

alamak aku kene baca entry tu.... terlepas pulak!!

CikguIna on June 10, 2010 at 3:13 PM said...

Sarung tudung labuh, pegang tasbih?
Caiyokkkk..........Ann, eh Ostajah Rehan boleh!

ShareThis