Friday, July 16, 2010

2 DAYS OFF

Posted by makcik rehan KJB at 9:26 AM
Sempat mencelah tengok belog dicelah-celah kesibukan kota
ecehwahh... kota lah sangattt...

Asyraf taking morning nap,
bangun awal kan, sudah makan minum secukupnya,
maka pingsan balikla.

Aisyah tgh layan CERIA. kejap-kejap lari naik beskal kat luar.
Maktok dgn Tok Ayah dia pon dah pingsan depan tibi ni ha
Hehehe... mati kutu gamaknya takleh mencangkul, menebas mcm kat kampung :))
dahla cucu dia yang sorangni konker tibi tengok katun...

Semalam dah marathon dari Rawang - Selayang buat check-up mata mak
Alhamdulillah, semua setel. Skang tgh tunggu 2nd appointment on September 17.
Lama gilak lagi kan? Huhuhuuhu...




















Pasal rawatan mata mak, nanti makcik citer lanjut dalam entry bertajuk OPHTALMOLOGIST

p/s : Haku baru tahu, Ophtalmologist tu pakar mata! :))



1 comments:

tini on July 16, 2010 at 9:59 AM said...

moga dipermudahkan urusan pembedahan mata mak hang.. tonometer yg dok cucuk mata minah saleh tu la yg fatimah kena each time buat check up. siyes, walau dah beratus kali, aku still seriau bl depa nak cucuk tu dlm mata untuk ambik eye pressure. biasanya operation katarak + IOL (tukar lense) simple dan blh buat dgn bius mata saja. harap mak hang ceria blk bl dah blh cam hang dr siti nurhaliza =)

ShareThis