Thursday, July 22, 2010

BABY BITES

Posted by makcik rehan KJB at 1:42 PM
Bukan love bites yer hakak-hakak...
itu segmen layennn... tu segmen malam Jemahat yerrr...























Dan ini dia, model idom kembam sedang menikmati sarapan pagi,
sementara emak beliau sedang bersiap-siap di pagi hari...


























Untuk lebih nikmat, tontonlah video ini....
Buat-buat tanampak dahla hasil seni kat Bumbo seat tu yerrr

video






12 comments:

Suhami on July 22, 2010 at 1:46 PM said...

makcik rehan....sape snap pic tu? hihi

az rina a.k.a jaijina on July 22, 2010 at 1:55 PM said...

makcik, esok tolong buat tuto pasal nak upload bideo dalam blog boleh tak?..saya dah cube try test bnyak kali tapi tetap tok boleh jugak? ke sanye ponye blog yg sengal? uwarghhhhhhhhh!!

makcikrehan on July 22, 2010 at 1:59 PM said...

Suhami, haku snap senirikla.. tandus cahaya jer kan? pakai camera kaput cam ayam haku tu. nak tunggu DSLR tah bila jaman ha....

Cik E on July 22, 2010 at 2:01 PM said...

dengan penuh semangat dia makan..

makcikrehan on July 22, 2010 at 2:01 PM said...

Jaijina (dah mcm nama jejai pakwe pasah sandha jer nama ko ni wei :)) ...

Ha, pasal video nih..alahai..apa susah.. ko haplod guna tool video jer weh. kan ada tab tu kat atas tu...(masa nak taip entry)

IMAN'S UMI on July 22, 2010 at 2:19 PM said...

Syokla tgk ashraf mkn kt video tu

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ on July 22, 2010 at 3:41 PM said...

dl masa maryam kecik2 pun inilah yg dibahamnya.. sedapkan..yummehh

SYANI on July 22, 2010 at 4:47 PM said...

anak2 aku dulu pun aku bagi depa makan baby bites ni. Kalau tak habis mak depa tukang sapu..

makcikrehan on July 22, 2010 at 9:38 PM said...

Elyn anak aku yang sorang ni mkn apo pon semangat. hahaha...

makcikrehan on July 22, 2010 at 9:39 PM said...

iman's umi, kalau speaker tu kuat, buleh dengar bunyi dia geget biskut tu..hihi

makcikrehan on July 22, 2010 at 9:40 PM said...

sue, tapi semekut ni mahaiiiii..huhu parah gak nk membeli

makcikrehan on July 22, 2010 at 9:40 PM said...

syani, kalau tak abih aku tak dan sapu. mencah ngap dulu :))

ShareThis