Thursday, July 1, 2010

BUDAK CIRIT NI DAH SEHAT...

Posted by makcik rehan KJB at 1:23 PM
Lama tak jaja muka anak bujang berak cirit ni kan :-p
Ehemmm... skang dah bebas dari keciritan taww... Alhamdulillah.
skang dia tgh berusaha membina otot
kasi naik balik muscle-mucle dia yang dah kecut aritu
dengan harapan, dapatlah dia melobby anak-anak urang kaya satu donia!
Kekekekekeke.. sian anak aku, dapat mak sengal!


























Ha... tengok... tengok... tengok....
anak aku sambil dalam keter pon membaca tau!
anak korang ada buleh baca-baca cam anak aku?
haram tak buleh kan...jadi, sila kagum dengan anak cirit aku ni yerr



























Dikkk... ko pandang kamera sat dik... Mama nak ambik gambaq ni ha..
Mama nak carik bakal menantu hantu  utk ko buat binik !


8 comments:

ammi on July 1, 2010 at 1:29 PM said...

Dah sihat budak aseraf! Sian dia sakit..lagi kesian dapat mak gini.wkakakakaka!

ena on July 1, 2010 at 1:33 PM said...

kejap2 mcm mencah lak aku nengok.. haha sian aserap.. bli la cover kaler biru lak weii..

Me on July 1, 2010 at 1:48 PM said...

MR .. ko harus tengok citer korea tajuk brilliant Legacy.. guna anak utk tackle orang kaya hahaha tapi ko harus sekejam mak budak tue la..

zealvia on July 1, 2010 at 2:01 PM said...

dalam keta tak leh membaca tau nanti mata juling ! ( statement dengki sbb anak sendrik tak rajin)

adha on July 1, 2010 at 2:54 PM said...

wahhhhhhhhhhh da nak carik menantu ek.. ko kena simpan sket duit nuffnang ko.. tkut menantu hantu ko mintak harapan setinggi gunung plak...

** psst demand sebb menantu hantu .. kah3

fabulous.farah on July 1, 2010 at 3:00 PM said...

awal MR cari menantu.hahaha

yanti isa on July 1, 2010 at 10:13 PM said...

baby kak yan masih keciritan ... sekarang akak cuba tukar susu.Akak takde baby girl ... kalau tak boleh berbesan .. menantu tua nak tak ?

makcikrehan on July 2, 2010 at 9:23 AM said...

Muahahahaha... sengal kan aku. :))

Kak Yan, masih blom terlewat nak produce baby girl baru. muahahahaha....

ShareThis