Thursday, July 8, 2010

HARI INI DALAM SEJARAH

Posted by makcik rehan KJB at 4:18 PM
Tak pernah tau dalam sejarah makcik berbelog,
makcik buang list blogger makcik dengan penuh kebencian!


Selamani, kalau makcik remove orang dari list
biasanya sebab orang tu dah tutup belog dia... atau
dah 8 tahun dia tak update belog...


Kalau saja-saja, memang makcik tak akan remove dari list...


Tapi harini.... makcik yang selamani cool mak bedah bila berbelog
rasa macam ada api marak menyala kat bawah bon*ot tau!


Semenjak satu kejadian di suatu ketika [orang2 tertentu sahaja yang tau]...
Makcik tak pernah ambik kisah hal-ehwal belog orang
lantak pi orang tulah nak tulis apa kat belog dia
kalau makcik suka, makcik baca... makcik komen...
kalau tak suka, makcik hempuk kebod ke dinding... cewahh propa :))
takdelah... kalo tak suka, tutup jerlah kannn...
bukan aku yang bayor kan streamyx dia atau pon broadband dia
dan bukan laki aku yang sara makan minum dia pon
[haaa... sekali sekala angin lintang makcik datang, keji gila tau bahasa aku]


Tak payah nak email-email makcik tanya sapa blogger tu....
mai sini aku nak bagi link....


*
*
*
*
*
*
*
*
*


Kowser mak bedah! kang mencanak naik hits dia! muahahahaha....

13 comments:

Adrina Adi on July 8, 2010 at 4:38 PM said...

ah tak bestnya sbb kak ed bukan orang2 tertentu.

tapi takper, bawa2 bersabar la yer.

Ealyie on July 8, 2010 at 4:45 PM said...

kita seruuuuuuuuuuuupa... :(

p/s: budus arini baru tau leh block org dr tgk blog kita kalo dia login guna acc blog dia..

makcikrehan on July 8, 2010 at 4:51 PM said...

ye ker ealyie? haku pon tatau! ni ko bagitau baru aku tau! hahahah... aku pon agak budus di situ..wakakak

kak ed, i lap u. muah muah!

Sarid Derus on July 8, 2010 at 4:51 PM said...

halamak..ari ni makcik tak berapa nak cool ekk...?? samalah kita..hangin jerr ari ni..!!

Elyn on July 8, 2010 at 5:29 PM said...

huwaa ko marah aku ke?? apasal list aku tarak??

fabulous.farah on July 8, 2010 at 5:33 PM said...

suci murni nye hati mr..farah dah biasa dah buat. agagaga. agak2 menyampah sangat i delete jer terus. kalo tak delete kang naik HBP kang. so tayah cari pasai

Mieja on July 8, 2010 at 6:09 PM said...

meh bg link...hikhikhikhik sebuk jerk nak tou...amponnnn rehan.....:)

LiAnA on July 8, 2010 at 8:31 PM said...

uittt rasa keinginan nk tau tu membuak2

Nadiah Sidek on July 8, 2010 at 9:11 PM said...

knp ni kak? cerita la betul2..tak fhm..nak tau jgk apa cerita..

Kak Mah on July 8, 2010 at 9:44 PM said...

apasal la aku tak baca blog ko petang tadi kalau tak leh bergossip kennn...cam biasa aku kan adik beradik nak jadi minah keji gak ehehehe...

sabor han sabor...dah delete kan......eh jap blog aku ker.......eheh

ana on July 9, 2010 at 8:09 AM said...

ada masa tertentu kita leh sabar...tp kalau tahap kesabaran dah tipis...elok la kita elakkan...mmg la dunia cyber...tp hati manusia tetap ada emosi...

kita pun baru 2 3 hari ni tahu leh HIDE org pyn status kat FB..terpksa la..nak delete nampak sgt pulak...kikiki

babyluv_ayang on July 9, 2010 at 8:20 AM said...

siapa 2, makcik....ignore ajelah org mcm gini...apa kata dengan beraninyer ko bagitau link manusia 2...heheheheh...

izzahazfar on July 9, 2010 at 8:53 AM said...

abis...makcik takmo mai blog zah dah ker...?uwaaaaaaa

ShareThis