Friday, July 2, 2010

I AM NO JOKE HOKAY! HANIS AMSARI, BILA NAK START NIH? AKU DAH TAK SABO NAK KURUS :))

Posted by makcik rehan KJB at 7:50 AM
Selepas lihat gambar berikut,
lagi berani-berani kata makcik ni warm-warm chicken shit? Ha??
Makcik dah pegi tengok gym tu tawww.....
eh, tapi bila nak start ekk... muahahahahaa...jgn tanya.. lempang karang! :-p
Hanis Amsari, sila pm aku sebaik saja kamu membaca entry ini!





















Walaupon bukan ADIDAS kaler fink macam Mencah punya,
Tapi ada la sikit, secalit pink kat birai kasut tu kann...jaaadilah kannn.. :-p

Whatttt??? Mencah ada ADIDAS kaler fink???
tak percaya? haaa.. tunggu sikit hari lagi aku reveal!

Anyway, selaku pengetua kelab marhaen semalaya
makcik ber 'wasotiyah' dengan kasut sport power cap BATA jerlah ...


P/S :
Besday Makcik lagi 2 hari, sila ramai-ramai kumpul duit belikan makcik mp3 player
lari atas threadmill, sambil dgr mp3 barulah in! <----bak kata sembang kencang :))


7 comments:

mommy anis on July 2, 2010 at 8:31 AM said...

dear...

ko dah tukar add blog ye...patut aku nengok kat sidebar tak hapdet2....huhuhuhuhuh....

Me on July 2, 2010 at 8:48 AM said...

MR kenapa perlu minta anis PM PM... reveal je kat blog nie.. eden pun nak join hihihi... kita kurus sama2

makcikrehan on July 2, 2010 at 9:24 AM said...

Nuds, loorrr.. ko baru tau ker aku dah buat belog baru? takpa2, start skang ko baca rapikkan aku kat sini ekk. :)

Kerul, ko kurus dok dendiam.. ini hal-ehwal org buncit jer taww...:))

adha on July 2, 2010 at 9:50 AM said...

haku punya kasut kopak.. lama da tak jog... tp aku skrg tgh minum figure up... harap2 figure aku leh up balik.. haduuu mls wei nk jog..

da kecek2 mintak threadmill.. tu zaman bile baru dpt gaknye.. ke umpama mimpi dlm mimpi.. haku da malas nk jog kat taman... byk noh mata memandang

TopsyTurvyMum on July 2, 2010 at 9:51 AM said...

cewwahhh..

aku sokong ko MR!!
wehh..kalau ko nak dtg Melben, dtg hujung tahun ni pasal kengkawan aku dtg secara solo tak bawak laki ngan anak..boleh ko join gakk..
tapi, bebila nak dtg pun ok jerr..:)

kamalnzura on July 2, 2010 at 10:36 AM said...

nak kuruihhh gakkkkkk..

cinta_north2south on July 2, 2010 at 1:12 PM said...

huhu ari tu Noi kasik tau..birthday kak lis, noi (aku noi), dan MR ...on july 4th! tapi apsal hidup korang macam best je, tapi idup kak lis sungguh tak best ehhh? ....:(

ShareThis