Friday, July 30, 2010

KANTOI PORNOGRAFI!

Posted by makcik rehan KJB at 3:57 PM
Kau jangan nak main-main dengan Cikgu Rehan!





















Student petangni sorang saja.
Budak Padayappa entah apa nama,
aku dah benci nama dia pon aku lupa.

Dia agak laju budaknya - means celik komputer jugaklah.
Bahasa Melayu pon paham, speaking lebih-lebih kurang pon paham.
Dulu kelas dia 2 kali seminggu,
start last week dia kata tak dapat datang 2 kali... boleh datang sekali saja.
OK Fine. Cikgu kau lagi suka.

Harini dia datang bawak kawan, kata nak buat FOLIO.

Eh jap.. aku nak solat dulu. Jap gi aku sambung...
Panas hati sangat-sangat ni.... Grrrr.....

Okeh, makcik sambung balik...

Budak ni dah sampai Power Point,
student PID nih bila dah sampai power point kiranya dah terer la
biasanya dah tak perlu nak pi jenguk selalu-selalu sangat
sekali-sekala jer kita pi jengah tengok...

Aku rasa mcm budak ni lambat kemain buat latihan harini
dah la dia dok ulang-alik kat PC kawan dia
mula-mula makcik assume dia dok tolong kawan buat kerja sekolah
sekali.... aku toleh belakang....,
Ha kau... menyirap terus darah Caikgu Rehan ko
yang memang keturunan singa betina nih!

Aku tengking dia kaw-kaw!

Hey! You tengok gambar apa hah?
You memang cari pasal dengan saya ke hah?
You nampak tak notis besar-besar saya tulis kat pintu...,
Tu atas komputer tu..warna kuning tu you nampak tak?

Gelabah babun anak Padayappa tu dibuatnya...
Pucat lesi muka dia. Eh, dia hitam..
camana aku tau dia pucat? Ah... aku taulah!
Tangan aku sampai menggeletar nak bagi penampar.

Sorry teacher.. sorry teacher... saya bukan saja-saja bukak...

Abih, you tak bukak... pompuan bogel tu kuar sendiri kat komputer you hah?!

Sekarangggg, you dengan you punya kawan,
kemas barang ... keluar dari sini!
Tak payah datang sini sampai bila-bila!
Seeee kaaaa rang!!

Budak tu merayu-rayu bukan main kat aku,
Sorry teacher.. sorry teacher... saya tak sengaja...
saya tadi mau bukak Hulu Selangor punya peta juga...

Zasss... aku potong cakap dia,
Kau jangan nak bohong! <--- terus aku bagi KAU sama dia
Hulu Selangor ada gambar pompuan bogel ke hah?

Enaugh said! Pack your things... shutdown computer!
Next Week baru you sambung. I dont want to hear anything!
I dont want to see your face!
You.. sama you punya kawan, dua-dua keluar sekarang!

Serious spoil mood aku weh.
Budak tingkatan 1 bukak porno dalam kelas. Haram jads!



11 comments:

mama_iris on July 30, 2010 at 4:03 PM said...

tibe mcm suspen....cepat la kak..

az rina a.k.a jaijina on July 30, 2010 at 4:13 PM said...

fotong stim le pulok..copek makcik, tak sabau nak tau selanjutnya ni..

Tiara on July 30, 2010 at 4:18 PM said...

huh kak nih, popcorn dh ready nih ha,...

Elyn on July 30, 2010 at 5:04 PM said...

apasal ko tak baling je kulit derian tu kat depa?? hehehhee

amieyumie on July 30, 2010 at 5:16 PM said...

kalo sy kak - suh dia buat essei pasai hulu selangor 500pth perkataan~ hamik kau

Sarid Derus on July 30, 2010 at 5:49 PM said...

huh..kureng assem punya anak murid..
MR..ko bawak2 ler bersabor..kat luar sana..mcm2 jadi...lagi terukkk...;)

Nurul Aznil on July 30, 2010 at 6:00 PM said...

Salam,

sabaq MR.
nanati dah tak jadi the COOLEST makcik in town plak...

mama_iris on July 30, 2010 at 8:23 PM said...

perghh...alasan dia kemain lg..nak bukak website hulu selangor....hohohoh.....sabar kak....tapi perlu didenda neh....denda dia kemas PID selama sebulan bulan ramadhan............

kisahwanida on July 31, 2010 at 3:53 AM said...

bdk2 skang memang kena pantau MR. Lain yg di suruh lain lak yg dibuat. pandai sgtlah katakan. dah tu pandai kat tmpt yg tak berpekdah....

cinta_north2south on July 31, 2010 at 8:14 AM said...

aiyoo amma appaa..!

Critiz on February 19, 2014 at 3:56 AM said...

Jom ke sini pulak gambar bogel melayu www.jawko.com
Sedapnye awek di Facebook
Awek bogel on Twitter

ShareThis