Monday, July 26, 2010

KELAS SENI DAN MATEMATIK BERSAMA MENCAH

Posted by makcik rehan KJB at 10:01 AM
Bersiaran dari Bayu Permai.
Cuti ganti. Penat dan migrain di Tg Sepat semalam blom habih :))

Menghabiskan masa bersama hanak-hanak,
Asyraf mcm biasa... memboyan, morning nap.

Kakak Mencah blaja. Ceh blaja la sangat.
Janji tak kacau mak hang sudah :-p

Itu bukan dia kaler semua, tgn dia pengkor lagik weiii..
mak dia yang tolong guide, tukar-tukar kaler
kalau tak, dia hantam sumer kaler purple!






















Ko tonyohla sesedap rasa nak... <--- kata emak beliau
sambil mata tak kedip-kedip dok hadap lappy :-p
Kesannya, satu coluring sheet = 1 kotak crayon!
kopak mak bapak ko kakak!

Lepastu, uli tanah liat plak...
request suh makcik buat bentuk yang bukan-bukan... pingsan!

Last-last makcik ajar dia buat bulat = bola ajer
Hahahaha... haku malas la weiii.... buat aktibiti bebas la nak oi

OK, dah siap buat bola taik kambem kan,
mari kita bilang ada berapa bijik!




Kepala makcik ting tong sebelah
semalam pekena nescafe overdose, 
sebab nak merempit solo dari Sepang ke Rawang
Sangap giler! dah la ujan lebat...
sat lagi, silap-silap haku pon larik masuk bilik join Asyraf! :))



9 comments:

ezey on July 26, 2010 at 10:09 AM said...

wah..bijak sungguh aisyah..masa aunty gi rumah..malu2 kucing...

makcikrehan on July 26, 2010 at 10:18 AM said...

malu-malu kucen hutan. depan orang solehah sgt kunun kan? belakang orang, taring, tanduk, misai sumer kuar. pingsan!

TopsyTurvyMum on July 26, 2010 at 10:46 AM said...

ok la tu mencah 3 tahun lebih...akmal dah 7 tahun pun kdg bantai semua satu kaler jeerr..haha

mama_iris on July 26, 2010 at 10:55 AM said...

duta P613 tol budak mencah ni yaaaa....heheehe.....syukeeeee...

kmieja on July 26, 2010 at 12:30 PM said...

rehan, suka tgk aishah ikat rambut.....cute:):)

ena on July 26, 2010 at 12:31 PM said...

hahaha i got it i got it..

aku geget ko kang!

Kedai Rals on July 26, 2010 at 2:41 PM said...

siap slang british lagi tu hehehe :-)

cinta_north2south on July 26, 2010 at 3:09 PM said...

perh, aisyah speaking london! siap dgn slang lagi tuh... err..cemana Rehan ajar aisyah speaking. meh sat kasik peturun ilmu.. :)

zatie_izzati on July 26, 2010 at 4:27 PM said...

Wah... speaking london fasih tul

ShareThis