Tuesday, July 20, 2010

LAST MINUTE PLAN : NILAI

Posted by makcik rehan KJB at 7:20 AM
Ceritera bergambar...
mahapkanlah kamera kelam ku... gambo ala2 tandus cahaya...
tunggu aku beli DSLR atau LUMIX-LX3 :))
[dah order, tapi tak dapat lagi sebab belum bayar! wahahahaha....]


Kek 3D... Snow White and Dwarf [entah baper ekor dwarf tak pasti]
Tapi Snow White nya ada masalah obesity <---bukan aku kata, tuan umah yang kata :))
























Birthday Girl bersama kek beliau...
Terkinja-kinja Asyraf menengok Kakak Mia pusing2 ala2 Ballerina




























Ini cupcakes... aku tak sempat rasa,
tapi nampak sgt sedap... [perut aku dah penuh sgt]

























Ehemmm... ini mem besor enterprem pulak....
Jangan lupa bagi resepi makaroni mantin ker haper nama tuh yerrr
Aku Hanak-hanak kemain suka makan!


























Hah ni sapa? Birthday girl sesat...
Urut dada jerla aku dgn budak sorangni... Anak sappalah ni!
*dia bekenan sungguh dgn sofa pink tu*




























 Ni sorang lagi... anak sappa nih??






























Bila keadaan dah jadi tak terkawal sampai macam ni....
Bayangkan, Snow White sampai terpaksa mencemar duli
untuk mengawalselia keadaan yang semakin kucar-kacir
Rescue 911 terpaksa bertindak...
Hangkut dua-dua masuk keta... JOM BALIK!






















Tima kasih Puan Wyra Wyri
Makanan sangat sedap tak terperi
Layanan pon tak berbelah bagi

Tahun depan jemputlah lagi [dasar kuat melantak :))]

Jumpa Datin Diana, lawanya beliau....
terus terasa diri ini seperti Bibik! huwaaaaaa......


0 comments:

ShareThis