Monday, July 5, 2010

OF WEEKENDS

Posted by makcik rehan KJB at 12:55 AM
Salam Bahagia para pembaca,

Apa khabar kalian semua agaknya?
Harap-harap kalian semua sihat dan bahagia bersama insan-insan tercinta
Makcik sihat-sihat sahaja, anak-anak dan suami pon begitu juga.

Bagaimana dengan hari minggu kalian?
Adakah semuanya menyeronokkan?

Poyo ah!
Lenguh leher aku nak mengarang ayat lembik-longlai camni tau
kowserlah nak jadi 'Ostajah' di hari biasa, reserved that for Jumaat only eh :))

1st and foremost, streamyx dah kembali ke Bayu Permai.
kurang kick la hidup makcik tanpa internet kat umah :-p
sekarang barula urban sket rasa! kekekeke

2nd, Kunci Rawang Idaman dah ambik on Saturday.
Dah peluh ketiak panjat tangga, check condition umah
so far so good...

Yang tak berapa goodnya,
mana nak cekau 2k nak pasang grill, lampu, kipas etc?
Padan muka ko Rehan, umah lambat siap ko bebel kan,
ha skang umah ko dah siap, hambek la ko!

Ada sapa nak sewa apartment? kontek makcik ehh...

kalu tak, pingsan la aku nak bayo 500 sebulan pasni :((

Anyway, birthday celebration is almost tak ada.
Dah tua-tua ko, takde makna nk hembus-hembus lilin bagai
ada tak ada pon, pi Ali Maju, pekena lamb chop :-p
oh ya, kena mention sikit.. PS belanja choc indulgence *sepotong*
mentang-mentang makcik dah start gym, sepotong jer dia bagi aku!
kejam yu bang...

Thanks pada semua yg wish kat makcik kat blog, FB dan sms
sikit punya riak makcik kat PS taww...

Bang, tengok bang tengokkk....
berderet-deret tau orang wish hepi besday kat bini yu bang
glamer tau bini yu ni bangggg [sambil kembam-kembam idom!]

Tambah sikit pasal Asyraf,
sejak pulih dari cirit-birit aritu, he refused to sleep in boyan at night
[siang hari kat umah Maklom Ibu, still kena boyan lagik]
bila dia dah gosok-gosok mata, campak jer budak ni dalam baby cot dia
pasang lampu dim sikit, on aircond...
terus karam zabarjat - tapi wajib kena full tank hehehe
lega mak pak dia!

Cukup takatni dulu,
nak pi basuh botol susu budak-budak ni sat
lagi nak siapkan kain-baju depa untuk esok

G'nite.



4 comments:

tini on July 5, 2010 at 9:43 AM said...

waa.. x lama lg blh la panggil ko MR the landlord! hevennya dgr asyraf dah blh tido sndr, umar sampai la ni dok panjat katil kami lg.

TopsyTurvyMum on July 5, 2010 at 9:47 AM said...

Happy B'day MR!

terlambat aku wish kat hang ehehehe!
wooo..dah dpt kunci rumah baru..tahniah!!
pelan2 naaa..nanti2 boleh buat deco cam banglo:D

Nurul Aznil on July 5, 2010 at 10:50 AM said...

Salam,

at least your hubby bagi something.
ZwanZwan?! Wish pun sbb me ingatkan...
rasa nak berderai hati sebab kuciwa tau

Me on July 5, 2010 at 3:12 PM said...

wow... MR dh jadi Landlord.... berdobar n jeles nie....

ShareThis