Saturday, July 10, 2010

PUDING KOKTEL UNTUK EMAK DAN AYAH

Posted by makcik rehan KJB at 12:47 AM
Emak dah sampai KL
Skang tgh port kat umah hadik.

Sukaaaa... sangat suka!
Sapa tak suka mak dia mai kan... habaq mai...

Sat tadi Ayah talipon,
Hang kalau nak makan dughian, mai la malam ni

Nasib baik makcik sedaq diri, ada hanak ada laki
kalau tak, malam ni jugak haku start si kontot pegi Pandan Indah!

Agak-agak, untuk sejukkan badan lepas makan doyan esok...
puding koktel ni masyuk tak? :))




















5 comments:

neda said...

lapo la pulak nengoknya..huhu..nk wat malas

makcikrehan on July 10, 2010 at 1:26 AM said...

neda, sonang banget! tu yg aku rajin buat. hahah.. kalau renyah cam nk buat karipap, kompom aku tak buat! hahaha

kisahwanida on July 10, 2010 at 2:09 AM said...

saat2 yg mengembirakan kita bile mak & ayah dekat ngan kita kan.....

sedapnya puding koktel..... camner nak wat tu

TopsyTurvyMum on July 10, 2010 at 6:04 AM said...

memang best kalau parents datang!!

MR..best siott aku tgk puding ko nehh..
aku penah gak buat lagu ni..
kalau ko ghajen sket..buat puding jagung.
tepung custard, susu ngan jagung krim tu ko masakk..gula takyah pasal koktel dah manis..pastu sejukkan..potong2,siram ngan puding ni..

日月神教-向左使 on July 22, 2010 at 5:57 PM said...
This comment has been removed by a blog administrator.

ShareThis