Sunday, July 18, 2010

SANTAI HUJUNG MINGGU

Posted by makcik rehan KJB at 7:29 AM
Mari kita suruh hanak-hanak 'belajar'
supaya kita pulak dapat conquer remote tibi
























Kemain ko senyum simpul, mcm tgh shooting utk tibi pendidikan zaman 80-an
ko tojahla sukati ko nak oiii... kalau rosak pon bukan mama yg punya
itu bapak ko yang punya... wahahahaha... keji mak keji...






















Sila fokus kat skrin tibi tanpa jenama tu
kat bawah dia mcm monitor graf nyawa kat sepital kan?
Sapa punya kerja ha? lagi mau tanya kah?
Mama tak marah, sebab itu tibi pon bukan mama yang punya...muahahaha...


Sebelum kamu orang tanya, Mencah blajo apo tuh?




















CD free ni makcik kaut masa keje kat MJ, ada sampai level 5 rasanya
yang ini untuk English learning, ada satu lagi set tu untuk Maths
hantam jerlah nak yerr...aderla jugak lagu dan bunyi sesikit kan
nak beli CD Baby Einstein macam tandus jer mak-pak ko nih hehehe..

3 comments:

mama_iris on July 18, 2010 at 4:24 PM said...

jelita sungguh kamu yaaa.....pinjam CD nak copy bolehhhhhhhhh???auntie ko nih blom bergajo bulan 6 taw takk...hohohoh!!

mama_iris said...

**silap...bergajo pulak....bergaji...

tini on July 18, 2010 at 6:56 PM said...

uis.. blh tahap pemusnah kamu ye nak.. tak pe, abang umar kat umah aunty nih, buat benda sama kat skrin komputer, kat tgh2 plak tu. pon x kena marah, sbb dah x kuasa nak marah =)

ShareThis