Tuesday, August 10, 2010

ANAK BINI LAPO NI BANG!

Posted by makcik rehan KJB at 4:38 AM
Pada petang Sabtu, SMS pengganti diri dihantar kepada somi
Ayatnya sebijik-sejibon seperti tajuk di atas
Ha, Nurul Huda Resad.... tengok tu tengok.... takde unsur-unsur manja di situ bukan :))
Mana tak lapo, dari malam tadi dok hadap Macaroni Au Gratin yang perasan sedap tu
sampai malas nak memasak dah di siang hari
lagi pulak, peti sejuk beku dah takde khazanah yang sesuai nak dinyah beku <--- alasan paling genius!


Laki pon call tanya, Larrr... tak masak lagik ker? Kol 4 dah ni!

Bini jawab balik, Takde mender nak masak... hehehe... rojak satu!

Laki malas nak layan, Huh yerlah!

Janganlah berprasangka yang bukan-bukan,
nanti ada yang kata Makcik Rehan buli laki pulak....
makcik suruh beli rojak sebab lori jual rojak tu ada tepi jalan on the way nak balik Bayu Permai
bukan jauh ke Shah Alam atau Nilai sana nun... <--- lokasi ni takde kena mengena dgn sapa-sapa :))
Pakcik korang dah on the way balik umah selepas selesai mengabihkan duit tak tentu hala kat Brother's
so, molek sangatlah makcik pow dia rojak sebungkus heh!

Pedas menyengat!
Makcik paling tak suka cucur yang ada kelapa kat dalam tu
rojak ni takde la best sgt, kuah dia jer meletup
makcik masih prefer rojak marhaen kat Cafe Kamsis Ungku Omar dulu tu
tatau la skang ni Abang Kamal bini garang tu masih pegang cafe tu lagi ker idak..






















Yerrr... aku tipu laki... bukan ANAK BINI yang lapo sebenarnya...
hanak-hanak dua-dua tengah tido.. kekekeke...
aku ni jer yang lapo bang!

7 comments:

adha on August 10, 2010 at 6:37 AM said...

kah3....... ayat tak ble bla... hihihi

mcm sedap jek kan... ni kalau post time puasa.. dan2 p pasar ramadhan carik.. hahha

Me on August 10, 2010 at 8:23 AM said...

i loike yopur alasan >>> x de mende nak masak hahahhaha.. rojak eden suka cucur yg rangup2 tue

Iman's Umi on August 10, 2010 at 8:43 AM said...

Btl2, x salah...tukang paw pn bini kesayangan abg jugak...kekeke

joyahsport on August 10, 2010 at 8:55 AM said...

adeh...xtahan la bace n3 makcik nih...geli urat perot den...adeh...guling2...

AznieBunnie on August 10, 2010 at 9:08 AM said...

Salam,

mana timun ngan sengkuangnya?
karbo semata-mata ni.. :P

m.q on August 10, 2010 at 10:53 AM said...

bagus alasan tu...
hihihih

mama_iris on August 10, 2010 at 9:43 PM said...

eh x perasan aii entry yg ini....patot i tersedak2...eleh....nak post kat belog,akak edit la cun2 ayat tu....ntah2.....merembes PS dengar akak merayu nak mkn rojak!!!hohohoho...

**kolej ungku omar nya kafe mmg tevaekkk....saya kolej dato' onn sekian terima kasih...

ShareThis