Monday, August 2, 2010

SOROTAN BERGAMBAR 2 HARI

Posted by makcik rehan KJB at 12:12 AM
Badan lenguh-lenguh. Sakit-sakit sendi. Tekak perit.
Petang tadi start rasa tak sedap badan.
Jangan serkap jarang - MR tak mengandung.
Simptom-simptom demam, kena hujan semalam.

Nasik lemak hari Jumaat, Kak Ina belanja,
Orang Pos Mesia kan naik gaji... :-)
























Balik kerja hari Jumaat, Kak Ina bagitau Bintang Rawang tgh sale - nak tutup kedai
dengar kata lepas ni Giant nak take over. Alang-alang lalu Bintang, makcik singgah...
Tak murah pon.. gimik saja lebih!
Eh, tapi beli jugak baju murah2 harga seploh hengget - habuan pakai kat umah...
Jalan-jalan kat supermarket.... jadi mamarazi kejap
To whom it may concern... ini dia tong beras stylo yang hang carik...


Elianware - RM32.90
Cantik! makcik soka yang ini...



























Classic huh? RM49.99


























Seterusnya, jom masuk dapo 5K, tengok-tengok gambar tanpa motif  :-p


Sebelum...





















Sebelum jugak....






















Selepas...



















Kan MR baru tau pasal nasik goreng sedap haritu, tu yang gigih buat stok cabai tu...




Pagi Sabtu masakni untuk hanak-hanak....
Tak sedap mana... buleh la.... [merendah diri kunun]






















Dan ini mak bapak punya.... tak sedap!
Masin lagik. Benci arrr....























Last but not least....

























Sudah boleh buat PEACE!!



3 comments:

mama_iris on August 2, 2010 at 9:22 AM said...

gebu nya tangan anak dara buat peace...hohho...high taste juge kakak ku ini...bekas beras dia kemain lg....nurul nya bekas plastik cap felton.....

az rina a.k.a jaijina on August 2, 2010 at 10:22 AM said...

meruntun jiwa tegok selemak makcik tu, slrupp..
mai sepinggan, hahaha..

nadja on August 2, 2010 at 2:25 PM said...

hi akak ku.. heheh sayer dah balik dari sepital.. biasa la p bersalin.. dah selamat dah dapat anak lelaki.. hehehe banyak tui makanan yer.. tapi tak per sabar jer nih.. kena tunggu lepas pantang la..

ShareThis